back to top

POSLOVNI HOROSKOP: Moguće novo radno mjesto za one koje rade u državnoj službi ili medijima

Novembar je obilježen kao mjesec ispunjen poslovnim prilikama

Poslovni horoskop donosi dobre vijesti za sve pripadnike znaka Ovan koji rade u državnoj službi ili medijima. Otkrijte u nastavku o kakvim dobrim vijestima je riječ!

OVAN (21.3.- 20.4.)

Posao – Uspjet ćete u onome što je bila vaša velika želja a to je da postanete zapaženi u svom poslu i moguće da dobijete ponudu za prelazak na neko novo radno mjesto. Za to vam je potrebna podrška nekog Bika, ako radite u državnoj službi ili nekog Raka ako se bavite privatnim poslom ili radite u medijima. Oni koji imaju veze sa strancima ili radi za stranu firmu dobiće priliku da napreduju.

   BIK (21.4.- 21.5)

Posao – Vjerovatno ćete svoju ambiciju usmjeriti ka uspostavljanju nekih novih poslovnih kontakata. Imate mogućnost jake konkurencije i možda direktnog napada na vas zbog nečeg što nema nikakvu realnu osnovu. Vjerujete da vam se dopada jedan Jarac ili neka Škorpija. Finansijska situacija se popravlja zahvaljujući vašoj ličnoj aktivnosti.

poslovni horoskop

  BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao – Vaše želje polako počinju da se ostvaruju a uglavnom se odnose na realizaciju planova koje su mnogi do skora opstruirali. Dolaze vam nove poslovne ponude koje ne bi trebalo da ignorišete. Finansijska situacija bi mogla da se popravi zahvaljujući podršci nekog Lava ili Strijelca koji se trude da sa vama nađu zajednički jezik.

  RAK (22.6. – 22.7.)

Posao – Opterećeni ste obavezama a želja vam je da se oslobodite sadašnjeg posla ili da nađete neki nov, mnogo kreativniji ili da možete da se bavite nečim što zaista volite bez rokova i bilo kakvih ograničenja. Ako radite u velikoj firmi ili vam je neko obećao novo radno mjesto, sa više odgovornosti, moguće je da će se to i ostvariti i to uz pomoć Bika, Vage ili Škorpije. Finansijska situacija se stabilizuje.

 

   LAV (23.7.- 22.8.)

Posao – Dolaze vam nove obaveze, ali vjerovatno ćete im pristupiti sa velikim entuzijazmom. Imate nečiju podršku, Bika, Vage, Škorpije ili Jarca i to vam mnogo znači. Pomalo strijepite da neće ispoštovati rokove da će vas neko zbog toga kritikovati. Sa Djevicom možete obnoviti saradnju. Igrajte igre na sreću.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Situcija se stabilizuje i čak dobijate mnogo novih prilika da se istkanete u poslu koji bi mogao biti dobro plaćen. Ostajete dosljedni sebi i svojim principima i ne odstupate od onoga što ste dali na znanje da jedino dolazi u obzir a to je da radite kvalitetan posao. Moguć je početak novog posla koji bi mogao da vam se vrlo brzo isplati. Imate veliku podršku Bika, Škorpije i Jarca.

   VAGA (23.9. – 22.10.)

Posao – Osjećate da je došlo vaše vrijeme da postanete poznati ili da povratite ugled, da se istkanete u okviru vašeg posla. Svjesni ste da možete još mnogo toga da postignete i da to negdje plasirate gdje bi vas cijenili više nego na sadašnjem radnom mjestu. Vaše intelektualne sposobnosti koje do sada nisu došle do punog izražaja mogu doći do izražaja na novom projektu. Smisao za biznis je veoma naglašen, dobijate vanredne prihode.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao – Bićete u nedoumici kako da postupite u novonastaloj situaciji. Poslušajte savjet Jarca ili Raka jer već sredinom perioda dobijate priliku da se istaknete posebno u umjetnosti ili sportu. Vaš konstruktivni duh dolazi do izražaja i imate potrebu da uradite nešto veliko što će biti od opšteg značaja.

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.)

Posao – Ovaj period savršeno odgovara svim predstavnicima vašeg znaka, nezavisno od dekade znaka u kome ste rođeni. Na pragu ste velikih promjena i vrijeme je da započnete sa poslovima koji bi mogli da vas u potpunosti ispune zadovoljstvom. Dobra saradnja moguća je sa januarskom Vodolijom ili sa augustovskom Djevicom. Rak je tu da vam se uvijek nađe pri ruci.

poslovni horoskop

   JARAC (22.12.- 20.1.)

Posao – Momenat je da se aktivno uključite u sve poslove za koje znate da bi mogli da vam donesu i novac i uspjeh. Potrebno je da se dobro organizujete a vi ste skloni da se prilično ležerno odnosite prema mnogim poslovima, smatrajući da uvijek ima vremena ili da će to neko umjesto vas da uradi. Možete biti predmet kritike jedne Ribe, Raka ili Škorpije. Finansijska situacija je prilično stabilna.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Posao – Dobit ćete poziv da se sretnete sa nekim ko živi u nekoj dalekoj zemlji, moguće na Dalekom istoku. Vaše ambicije su velike a vi ćete biti u prilici da se posvetite ostvarenju svojih planova sve dok imate dobru ekipu saradnika. Ne potcenjujete mudrost jednog Ovna i Škorpije čak i ako vam njihovi predlozi ne odgovaraju. Vaga bi mogla biti veoma dobar saradnik jer vam je privržena i daje vam uvek pravi savjet.

  RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao – Ambiciozni ste bez obzira na prepreke ili obim rada. Svjesni ste da imate veliku podršku osobe na položaju, moguće Jarca, Vodolije ili Lava. Potrebna vam je dobra ekipa saradnika i poći će vam za rukom da je okupite. O svojim poslovima nećete moći da sakrijete bitne činjenice. Od nekoga ćete očekivati uslugu, moguće od Vodolije ili od Strijelca.

PREPORUKA

Godisnji poslovni horoskop

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima