back to top

POSLOVNI HOROSKOP: Otkrijte koga očekuju nove poslovne mogućnosti?!

Nova sedmica, nove radne pobjede

Početak sedmice je u znako novih poslovnih mogućnosti. Poslovni horoskop otkriva koga čekaju dobre vijesti vezano za poslovne saradnje.

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Posao – Situacija se koliko toliko normalizovala, pa ćete većinu poslova uspjeti da završite na vrijeme. Zbog određene poslovne situacije bićete zaokupljeni razmišljanjem o svojoj superiornosti, ali ne zaboravite – na drugima da to procijene. Druženje sa pozitivnim ljudima pomaže u očuvanju psihičke forme.

   BIK (21.4.- 21.5) 

Posao – Poslovna situacija nije idealna, problemi se nagomilavaju nevjerovatnom brzinom, ali budite još malo strpljivi, jer će uskoro doći do poboljšanja. Za sada ćete morati da se zadovoljite standardnom zaradom. Udaljite se od osoba koje vam ne prijaju i ne plašite se situacije da nekoliko dana možete ostati bez pomoći saradnika.

  BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Posao – Ovih dana otvoriće vam se nekoliko zanimljivih poslovnih mogućnosti, najvjerovatnije sa inostranstvom, što će dovesti do bitnog poboljšanja finansijske situacije. Oporavljate se od napornog rada, ali oporavak ne ide onako brzo kako biste željeli. Nikakav stimulans sa strane zasad vam nije potreban, dovoljno ste opijeni ljubavlju.

poslovni horoskop


  RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Previše ste izgarali na poslu prethodne dvije nedjelje, pa bi narednih dana trebalo da smanjite tempo i prikupite snagu za nove projekte. Izvjesni poslovi vas blokiraju i opterećuju. Nešto morate da promijenite, ukoliko želite da iz situacije izađete nepovrijeđeni. Teško uočavate sopstvene greške, a imate ih na pretek.

   LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – Zatrpani ste poslom, zbog čega je neophodno da budete maksimalno strpljivi. Kako je potreba za timskim radom izražena rezultati će biti vidljiviji ukoliko je ispoštujete. Razmišljate o selidbi ili adaptaciji životnog prostora. Ukoliko postoje šanse da to odložite, strpite se još malo, pa će sve biti mnogo jednostavnije.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Volite ono čime se bavite, pa svakodnevne poslovne probleme rešavate relativno lako i bez panike. Ali, osim posla, ima i drugih stvari koje vam pričinjavaju veliku radost, a najviše vas privlače slavlja, odnosno praznična atmosfera. Bavljenje hobijem može vam pomoći da bolje funkcionišete. U komunikaciji koristite nepogrešiv unutrašnji glas.

   VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – Na poslu vješto manipulišete i sa minimalnim naporom ostvarujete maksimalne rezultate. Tokom cijelog perioda okolnosti će vam ići naruku. Zato se potrudite i ne odlažite projekte jer se propuštene prilike neće više pojaviti. Razmislite zbog čega loše sarađujete sa okolinom. Nalazite se u fazi promjena, ali još niste prešli sa riječi na djela.

poslovni horoskop

  ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) 

Posao – To što je para uvijek malo, za Škorpije je normalno stanje. Stalno se žale, jer ih trese potrošačka groznica, pogotovo tokom ovog perioda. Smanjite prohtjeve i osjetit ćete veliko olakšanje. Više računa povedite o tome šta pred drugima pričate o sebi, jer lako možete da se upecate u klopku zbog nepromišljenog samohvalisanja.

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.) 

Posao – Ovih dana poslovi će zahtjevati vaše dodatno angažovanje. U prvom planu biće kreativne sposobnosti, u kojima nalazite veliko zadovoljstvo. Pred vama su novi poslovni počeci, kao i odluka da najzad stavite tačku na ono što vas opterećuje i iscrpljuje. Nemate nerava niti vremena da se opterećujete tuđim brigama. Svoje tajne vješto skrivate, a tuđe ne čuvate.

   JARAC (22.12.- 20.1.) 

Posao – Opsjednuti ste poslom i poboljšanjem financijske situacije. Zapljusnuo vas je talas novih početaka, a promjene prihvatate kao normalan slijed događaja. Tokom cijelog perioda imaćete veliku podršku. Sve što budete radili, planirali i dogovarali ima šanse da postane dugotrajno. Tolerantnije se odnosite prema okolini.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Posao – Čuvajte se upletenosti u intrige, jer razne priče kruže o vama. Zbog čestih nepromišljenih izjava sebe dovodite u neprijatnu situaciju i sukobljavate se sa okolinom. Dolazite do poslovnih rješenja koja vam ranije nisu padala na pamet. Sve probleme pokušajte da rješavate sami, jer drugi samo dižu prašinu i zamagljuju stvari.

 RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – Ovo je odličan period za posao, osim za one predstavnike znaka koji nisu na pravi način razriješili probleme iz prošlosti. Zapljusnuo vas je snažni talas optimizma. Svjesni ste pogodnosti, ali i činjenice da bi trebalo prihvatiti samo najkvalitetnije poslove. Ne vraćajte se stalno u prošlost, više razmišljajte o budućnosti.

Šta vas čeka na ljubavnom planu otkrijte OVDJE.

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima