Poslovni horoskop: Moguće povećanje plate u ovoj sedmici!

Bolje i veće poslovne prilike čekaju određene znakove

Poslovni horoskop donosi sve što trebate znati za ovu sedmicu. Da li je i vaš znak među onima kojima postoji mogućnost povećanja plate otkrijte u nastavku.

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Posao – Nove poslovne okolnosti zahtjevaju drugačiji pristup i kompletnu promjenu načina funkcionisanja. Budite odlučniji u ostvarenju ciljeva.

Ne čekajte pomoć sa strane, nego zasucite rukave i krenite u akciju. Ako vam neko ponudi novi posao, dobro razmislite da li je to ono što priželjkujete. Ne zalijećite se.

  BIK (21.4.- 21.5) 

Posao – Izuzetno povoljan period za polaganje ispita, kreativne poslove, usavršavanje ili prekvalifikaciju. Puni ste pozitivne energije, ali ne prenagljujte sa donošenjem važnih odluka.

Vrijeme je da prevaziđete stare konflikte i da se okrenete budućnosti i novim projektima. Okolnosti su vam i te kako naklonjene.

  BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Posao – Postigli ste nešto o čemu ste dugo maštali i to vas ispunjava radošću i optimizmom. Sami znate šta je sve trebalo da prođete da biste to ostvarili.

Spremni ste za nove velike poslovne poduhvate, ali ne pretjerujte. Zbog velike želje da mnoge stvari započnete, postoji opasnost da ništa valjano ne okončate. Budite pribraniji na poslu i potrudite se da ispoštujete rokove.

poslovni horoskop


  RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Budite strpljivi, vrijeme radi za vas. Izbjegavajte konfliktne situacije i rasprave o stvarima koje vas se ne tiču. Zbog pretjerane osetljivosti, moguće su neugodnosti u poslovnom okruženju.

Strogo povedite računa o novcu, postoji opasnost od gubitka. Ukoliko želite da obezbijedite sretniju budućnost, morate raskrstiti sa materijalnim vrijednostima i okrenuti se duhovnim.

  LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – Samo konstruktivnim ponašanjem možete da postignete uspjeh. Nema razloga za rasprave i sukobe. Trenutno ste u veoma osjetljivoj životnoj fazi, a promjene na nivou ličnosti su neminovne.

Shvatili ste da se zarad kvaliteta morate nečega i odreći. Ali, pošto ste vi po prirodi perfekcionista, vječito ste nezadovoljni. Morate da shvatite da savršen čovjek ne postoji, zato smanjite očekivanja.

poslovni horoskop

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Nije idealno vrijeme za započinjanje novog posla, ali zato možete da se prepustite planiranju. Ipak, bilo bi dobro da sve započete poslove završite prije nego što se upustite u nove poduhvate.

Potrudite se da nađete zajednički jezik sa saradnicima. Zbog pretjerane preokupiranosti sobom imate utisak da drugi ne razumiju vaše potrebe.

 VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – Iako svoj dio obaveza obavljate gotovo savršeno, osjećate da saradnici teško mogu da vas prate. Budite oprezniji u radu sa drugima, ne dozvolite da pobijedi ono što vam nije po volji. Samo sa Rakovima nalazite zajednički jezik. Pokušajte da od njih naučite kako da se bolje uklopite u timski rad.

  ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) 

Posao – Poslovna situacija nije sjajna, ali sami ste krivi. Previše ste pasivni i skloni da se oslanjate na druge. Umesto što sanjarite, počnite da nešto i uradite. Previše ste se zatvorili u svoj fiktivni svet. Iako se u njemu dobro osećate, krajnje je vreme da se suočite sa realnošću.

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.) 

Posao – Sa optimizmom gledate na razvoj poslovne situacije. Mnoge Strijelčeve očekuju javni nastup i unaprijeđenje.

Finansijska situacija se popravlja. Napokon su problemi za vama, a putevi koji vode u bolju budućnost pred vama. Izbjegavajte nadmjeno ponašanje. Ukoliko ste u nečemu u pravu, ne nabijajate to drugima na nos. Dovoljno je da to sami znate.

poslovni horoskop

 JARAC (22.12.- 20.1.) 

Posao – Očekujte uspjeh na poslu i finansijski dobitak. Moguće je poslovno putovanje. Započete projekte uspješno privodite kraju.

Mnogi pripadnici znaka započinju nov životni ciklus i polako se privikavaju novim okolnostima. Nema razloga za strah. Budite strpljiviji i tolerantniji. Poslušajte savjete iskusnijih osoba. Niste uvijek u pravu.

  VODOLIJA (21.1.- 19.2.) 

Posao – Finansijska situacija se popravlja. Priliv novca donosi bolje raspoloženje, ali i neplanirane troškove. Osjećate potrebu za opuštanjem i uživanjem u sitnicama.

Odavno se niste tako dobro osjećali. Ipak, spremite se i za manje neprijatnosti na radnom mjestu. Ne dozvolite da vas tuđi komentari izbace iz ravnoteže. Potrudite se da dogovorene obaveze završite na vrijeme.

 RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – Situacija je pod kontrolom. Ali, iako poslovi dobro napreduju, zaboravite na odmor i opuštanje. Samo kontinuiran rad donosi sigurnu zaradu i finansijski boljitak. Zadovoljni ste postignutim uspjehom. Odlično se osjećate i uživate u društvu dragih osoba.

Ljubavni horoskop za ovu sedmicu pročitajte OVDJE.

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima