back to top

POSLOVNI HOROSKOP: Pripadnike jednog znaka očekuje posao u velikoj privatnoj firmi!

Prijatne financijske vijesti za pojedine znakove

Ove sedmice poslovni horoskop krije dobre financijske vijesti. Otkrijte u nastavku koga očekuje posao u velikoj privatnoj firmi.

Šta vas čeka na ljubavnom planu možete otkriti OVDJE.

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Posao – Osjećate se dobro u društvu osoba koje imaju razumijevanja za vas i koje se trude da vam pomognu da što prije riješite jedan važan probleme. Olakšana vam je saradnju sa onima koji su vam inače dragi a u poslednje vrijeme su možda malo više kontrirali. Moguć je sastanak sa nekim ko će vas angažovati za radu u nekoj velikoj privatnoj firmi. Nemojte donositi odluke na prečac pod uticajem Riba.

   BIK (21.4.- 21.5) 

Posao – Ovaj period vam donosi ne samo novac već i nove mogućnosti na poslovnom planu. Vrijeme je da se postavite krajnje autoritativno ali i taktično prema saradnicima. Nedovljno ste spremni da se prilagodite na neke nove uslove na radnom mjestu koje možda zahtevaju vaše veće angažovanje.

  BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Posao – Očekujte iznenađenja, moguće veoma prijatnih vijesti od osoba za koje niste ni pretpostavljali da vas veoma cijene. Uspjevate da se postavite odlučno u jednoj prilično stresnoj situaciji. Veoma značajan period jer biste mogli donijeti važnu odluku koja bi mogla na duži rok da bude povoljna po vas u finansijskom pogledu.


  RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Vaša intuicija je izuzetno naglašena ali niste naročito efikasni. Nespremni ste da se upustite u nov posao koji bi mogao da vam donese dobre prihode. Okljevate kada je u pitanju posao koji bi mogao da znači proširenje saradnje, posebno sa onima koji su dobronamjerni ali i po vašem mišljenju previše zahtjevni. Sa vatrenim znacima možete doći u konflikt po mnogim pitanjima zato izbjegavajte svaku vrstu polemike sa njima.

poslovni horoskop

   LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – Osjećate priliv pozitivne energije jer vas podstiče jedan Ovan da budete efikasniji ili ako ste mladi, da nastavite zajedničku saradnju. Rastrzani ste između potrebe za sadržajnim društvenim životom i profesionalnih obaveza. Želite da se dogovorite sa jednim Strijelcem oko novog posla a imate utisak da vas po mnogim pitanjima izbjegava. Želite da nađete način kako da se pomirite sa jednom Vodolijom.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Veoma interesantan period kada su u pitanju novi poslovi, najvjerovatnije sa Rakom, Blizancima, Ovnom ili Lavom. Mnogi su vam naklonjeni iako vam to tako ne izgleda na prvi pogled. Najvjerovatnije ćete saznati nešto vrlo važno od jednog Strijelca ili Bika i ta informacija će vam biti od velike koristi iako je možete u prvi mah ignorisati kao netačnu. Moguć je razgovor o velikom novcu i o nekim velikim projektima u okviru kojih biste mogli imati uspeha.

   VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – Ovaj period vam donosi neke nove ideje u vezi sa proširenjem saradnje. Nekadašnje kolege će vam dati interesantne prijedloge, moguće za neki novi oblik saradnje koji bi mogao da vam bude od velike koristi u smislu afirmacije, posebno van granica zemlje. Moguć je poziv na simpozijum ili poznanstvo sa osobom koja je vezirana u krupan biznis. Partnerski odnosi na poslu postaju za vas veoma intrigantni.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) 

Posao – Uz malo taktičnosti uspjeli biste u ostvarenju svog cilja posebno kada je u pitanju neki vatreni znak. Vaga ili Bik mogu biti veoma naporni u saradnji, naročito ako imate nenamirene obaveze prema njima. Ako promjenite taktiku prema Ribama ili Jarcu može vam se lako ostvariti cilj. Neko pokušava da uspostavi kontakt sa vama na način koji vama svakako ne odgovara. Dobićete povoljne vijesti o mogućnosti proširenja saradnje sa uspješnim saradnicima.

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.) 

Posao – Vjerujete da možete da imate uticaj na osobu sa kojom često sarađujete a koja najverovatnije živi u inostranstvu. Dobro se slažete sa onima koji su spremni da vas slušaju i prate vaše instrukcije. Sa velikim entuzijazmom pristupate realizaciji nove ideje koja bi mogla da vam donese popularnost. Većina predstavnika vašeg znaka veoma je uspješna i polazi joj za rukom da se maksimalno iskaže u okviru posla kojim se bavi. Ovo je jedan od povoljnijih perioda u svakom pogledu.

  JARAC (22.12.- 20.1.) 

Posao – Pokušavate da budete tolerantniji prema nekom vatrenom znaku jer vam je to između ostalog i u interesu. Nekome se ne dopada vaš način razmišljanja u vezi sa rješavanjem zajedničkog problema. Ako su u pitanju Ovan ili Lav nemojte davati svoj sud o njihovom stavu. Imate mnogo novih mogućnosti na poslovnom planu, posebno ako treba da obavite razgovor u četiri oka sa nekim u koga imate veliko povjerenje.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) 

Posao – Previše ste uzdržani i ne želite da otkrivate svoje namjere nikome, naročito ne bi bilo dobro jednom Ovnu sa kojim krajem perioda možete doći u sukob oko nekih principijelnih pitanja iako u stvari imate mnogo dodirnih tačaka. Trebalo bi da budete spremni da u nečemu popustite. Spremni ste da prepustite dio poslova bliskim saradnicima, naročito onima u koje imate neograničeno povjerenje. Ribe i Bik su vam posebno veoma odani.

  RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – Ovo bi mogao biti za vas jedan od stresnijih perioda ako niste navikli na naporan rad. Pred vama su brojna iskušenja i vi ćete vjerovatno biti u prilici da uradite ono što se od vas očekuje. Trudićete se da osvojite poverenje osoba od kojih vam zavisi karijera. Ako ste mladi i ako se spremate na neko duže putovanje, možda i radi stručnog usavršavanja, pružiće vam se prilika za tako nešto.

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima