back to top

POSLOVNI HOROSKOP: Bikovi očekuju poziv za saradnju sa Vagom ili Djevicom!

Početak sedmice ispunjen interesantnim susretima i razgovorima koji su značajni za posao

Poslovni horoskop i ove sedmice vam otkriva šta vas čeka na poslovnom planu. Zanimljivi razgovori i susreti obilježit će početak mjeseca.

Šta vas čeka na ljubavnom planu pročitajte OVDJE.

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Posao – Veoma značajna sedmica u okviru koje mnogo toga možete postaviti na svoje mjesto. Imate mogućnost u ovom periodu da uz pomoć starijih osoba uradite nešto za sebe ali i za članove svoje porodice ili za kolege. Ako zauzimate odgovoran položaj, možete mnogo postići uz pomoć Jarca ili Škorpije.

   BIK (21.4.- 21.5) 

Posao – Početak perioda može donijeti mnogo interesantnih razgovora i sureta koji bi mogli da vam znače neke nove mogućnosti za proširenje saradnje. Imate veliko povjerenje u Ribe iako nisu uvek bile fer prema vama. Dobićete neočekivan poziv da nastavite saradnju sa Vagom ili Djevicom. Dobro se slažete i sa jednim Rakom ili Strijelcem.

  BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Posao – Pretjerano ste spremni da uđete u bilo kakav nesiguran aranžman. Vjerujete da možete da se sami izborite za svoje mjesto pod suncem i da se posvetite nečemu što vas zaista zanima a ne samo rutinskim poslovima. Pružiće vam se prilika da posljednja dva dana tokom ove sedmice obavite razgovor sa nekim ko ima dobre namjere prema vama.


  RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Početak perioda donosi vam mogućnost obnove saradnje sa jednim Lavom, Ovnom ili Vodolijom. Imate potrebu da drugima nametnte svoje stavove iako ste svjesni da mnogi imaju dobre razloge zašto ne prihvataju vaše mišljenje. Neko pokušava da vam se nametne kao autoritet. Vjerujete u dobre namjere jednog Lava ili jedne Škorpije.

   LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – Period je izuzetno povoljan za bavljenje različitim poslovima, kako u domenu medija tako i u domenu sporta. Omiljeni ste u društvu i mnogi bi željeli da se sa vama upoznaju i ponude vam zajedničku saradnju. Uspjeh vam predstoji i ako se bavite ekonomskim poslovima, posebno ćete biti zauzeti razmišljanjima o ulaganju novca. Period vam donosi mnogo novih poznanstava i susreta koji mogu rezultirati u nekom novom uspjehu.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Očekujete odgovor u vezi sa poslovnom ponudom koji ima veze sa javnošću ili sa strancima a koju ste dali nekome s kim imate dobro iskustvo u radu. Vaša inicijativa nailazi na razumijevanje jednog Raka, Škorpije i Jarca. Krajem perioda Bik vam daje ideju u vezi sa novim poslom. Imate mnogo različitih planova i niste sigurni kome bi trebalo da date prioritet. Ovo bi mogao biti period velikih ulaganja u poslove koji bi na duži rok mogli da vam donesu korist.

poslovni horoskop

   VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – Poslovi bi mogli krenuti u ovoj sedmici, posebno ako vaš posao ima veze sa javnošću ili sa njemačkim jezičkim područjem. Pokušajate da se priviknete na kolegu koji nameće svoj stav i prilično je nepredvidiv ili nedovoljno tolerantan. Neko će željeti da vas po svaku cenu pridobije kao saradnika. Spremni ste da pokažete dobru volju, posebno kada je u pitanju saradnik o kome imate izuzetno lijepo mišljenje.

 ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) 

Posao – Ovaj period vam donosi interesantne ponude o kojima bi trebalo dobro razmislite. Spremni ste da napravite neku vrstu zaokreta u svom stavu, da date na znanje da želite da se promijenite i prilagodite novim uslovima rada. Vaša kreativnost i inventivnost oduševljavaju saradnike koji imaju veliko povjerenje u vas. Mogući su poveći dobici u novcu na koje niste računali.

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.) 

Posao – Povoljan period za vas koji donosi većini predstavnika vašeg znaka mogućnost da urade nešto o čemu dugo već razmišljaju. Moguće da je to nešto što se odnosi na saradnju sa strancima. Rođeni krajem znaka preduzimaju akciju u radu sa nekim Ovnom, Djevicom ili Škorpijom. Dobro se osjećate u društvu jednog Raka ili Jarca koji vam pomažu da se lakše snađete u poslu koji zahtjeva veliku odgovornost.

   JARAC (22.12.- 20.1.) 

Posao – Spremni ste da naporno radite i da se maksimalno posvetite poslu od kojeg očekujete dobru zaradu na duži rok. Rješavate pitanje svog statusa ali vam planove kvari Riba ili neki Blizanac koji pretenduju na ono što smatrate da vama pripada. Situacija bi mogla da krene u neočekivanom pravcu zbog nekog ko je sklon da vam pravi probleme i intrigari protiv vas. Očekujete da vam se javi neko s kim ste nekada bili u dobrim poslovnim odnosima. Imate poveće izdatke.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) 

Posao – Nemojte dozvoliti da vas obeshrabri neka primedba poslovnog partnera, naročito ako se radi o nekom ko često mijenja mišljenje a ima visoke kriterijume. Česte ne znate šta zapravo želi od vas. Trudite se da budete prema svima korektni ali to ne donosi očekivane rezultate. Imaćete mogućnost da napredujete u okviru posla koji bi mogao da vam donese česta putovanja u inostranstvo.

  RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – Vjerujete da ćete uspjeti da se dogovorite sa pretpostavljenim oko nečega što je vama veoma bitno a ako se radi o njegovoj podršci koja je vama potrebna u vezi sa vašim poslom, vjerovatno je imate, bar na riječima ali u stvari on, to jest ona, ne čine baš bog zna šta da biste vi imali osjećaj da je to iskreno. U stvari neko od vas želi neku vrstu usluge.

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima