back to top

NOBIL Zapošljava nove radnike zbog povećanja proizvodnje 2022.

NOBIL Zapošljava nove radnike za rad na poslovima proizvodnje u tvornici najvećeg domaćeg proizvođača madraca! Kako se prijaviti za posao u Nobilu

Prijave za posao možete predatu lično, radnima u period od 8 do 15 sati u Upravnoj zgradi kompanije NOBIL u Novoj Biloj – KLIKNI ZA PRIKAZ NA MAPI
Prijave možete slati i na email – info@nobil.ba

Više o kompaniji Nobil – Najvećem proizvođaču madraca u BiH

Od ranih 1990-ih, poduzeće Nobil razvija se i izrasta u jednog od najpoznatijih i najcjenjenijih proizvođača madraca u regijo. Od 1989.god, poduzeće Nobil razvija se i izrasta u jednog od najpoznatijih i najcjenjenijih proizvođača madraca u regiji.

Priznati i visoko cijenjeni za izradu, dizajn i inovacije, Nobil je izgradio i održavao zavidnu reputaciju iznimne kvalitete i vrijednosti za novac.

U svom asortimanu kreveta i madraca nudi sveobuhvatnu i raznoliku paletu dizajna, stilova i specifikacija koje odražavaju težnje današnjeg kupca, od suvremenih do tradicionalnih izvedbi.

NOBIL Zapošljava nove radnike zbog povećanja proizvodnje 2022.
Upravna zgrada kompanije NOBIl u Novoj Biloj

Kvalitat na prvom mjestu

Svaka kolekcija je pažljivo orkestrirana i nudi širok izbor vrhunskih sustava podrške, uključujući najnoviju tehnologiju opruga, memorijske pjene, lateksa i vlakana koje zajedno donose visoku razinu stila, udobnosti i potpore.

Posebnost ove firme je i njena velika orijentiranost ka izvozu vrhunskih bosanskohercegovačkih proizvoda. Švicarska, Njemačka, Slovenija i Italija samo su jedne od zemalja u koje se svakodnevno izvoze Nobil krevetii madraci.

Uz vlastitu distribuciju i studije spavanja približava proizvod krajnjem kupcu i pruža vrhunsku uslugu i edukaciju individualnih klijenata.

Nobil – S njim je tako lako spavati…

Nobil proizvodi pružaju ugodan san u hotelima visoke klase, manjim obiteljskim hotelima i motelima, rezidencijama, bolnicama, te mnogobrojnim drugim smještajnim kapacitetima.

NOBIL Zapošljava nove radnike jer ova kompanija raste svake godine

Nobil se ponosi kvalitetom dizajna i tehnologije, te u tom smislu svaki proizvod je izgrađen na premium standardu, sa pomno ispitanim detaljima, visoke kvalitete koji osigurava potpunu sigurnost za svakog kupca koji izabere da uživa u vrhunskom snu uz Nobil.

U svojoj ponudi Nobil pruža i usluge proizvodnje džepičaste jezgre i rezanja poliuretanske pjene. Također u ponudi ima i rezana PU pjena koja se može koristiti u punjenu jastuka, lazybagova, igračaka i slično.

Trebate nove (pouzdanje) zaposlenike? Objavite oglas za posao na portalima TNT Grupacije. Javite nam se na 📞 +387 62 554 222 ili pišite 📩 marketing@tnt.ba

Alem
Alemhttps://poslovne.com/
Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima