Međunarodni sajam namještaja SARAJEVO4WALLS

Najveći privredni događaj u Bosni i Hercegovini u sferi namještaja i prateće industrije, Međunarodni sajam „SARAJEVO4WALLS“će se održati u Sarajevu, od 31.03.–03.04.2022. godine u Olimpijskom kompleksu ZETRA na prostoru od 7.500m2.

Jubilarno peto izdanje najvećeg i najznačajnijeg privrednog događaja u sferi namještaja i drvne industrije održat će se nakon pauze od dvije godine u Olimpijskom komplaksu Huan Antonio Samaran – ZETRA.

Na najvećem Međunarodnom sajmu namještaja „SARAJEVO4WALLS“ u Bosni i Hercegovini predstavlja se cijela drvna industrija – od faze primarne prerade drveta do izrade finalnih proizvoda. U ovaj sajam spada i uređenje enterijera i eksterijera, kao i promocija proizvoda svih pratećih industrija – proizvođača najrazličitijih repromaterijala koji se koriste u proizvodnji namještaja.

Posjetioci će imati mogućnost vidjeti kompanije koje dolaze direktno iz nekoliko država iz regije i Europe ili imaju svoja predstavništva u BiH i to iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Italije, Austrije, Poljske, Slovenije, Turske, Njemačke i naravno kao najznačajnije iz Bosne i Hercegovine.

Na sajmu se kao učesnici vraćaju brojne renomirane kompanije što potvrđuje kvalitet Sajma „SARAJEVO4WALLS“ ali dolaze i nove kompanije što također govori da je sajam postao veoma bitan kao jedan od centara u regionu za plasman namještaja na tržište.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete sajam od 31.03. do 03.04.2022. godine na ZETRI i da pogledaju najbolje od najboljeg što nudi privreda Bosne i Hercegovine, te da ostvare kupovinu na popustima od 5% do 70% te da učestvuju u humanitarnom radu zajednagradnim igrama koje su obezbjedili organizatori sajma.

Sve informacije o sajmu možete pronaći na web straniciwww.sarajevo4walls.ba, facebook profilu sajma https://www.facebook.com/sarajevo4walls/ i instagram profilu sajma https://www.instagram.com/sarajevo4walls/.

Vidimo se na ZETRI od 31.03. – 03.04.2022.godine.!

NE KUPUJTE NAMJEŠTAJ DOK NE POSJETITE NAŠ SAJAM!! ULAZ BESPLATAN!

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rabija Grabus
Rabija Grabus
Rabija Grabus je multimedijalna novinarka na medijima tnt grupacije. Za biznis portal poslovne.com prati aktuelne biznis vijesti.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima