Kompanija dm potpisala Ugovor o pristupanju Filantropskom forumu BiH

Uzorno djelovanje u društvenoj zajednici i čovjek u središtu poslovanja čine dm filozofiju i načela na kojima je zasnovan princip dm poslovanja.

Kao nastavak filantropskog djelovanja u društvu dm kompanija potpisala je Ugovor o pristupanju Filantropskom forumu BiH te će u narednom periodu kao članica dati svoj značajan doprinos u pozicioniranju filantropije, jedne od temeljnih vrijednosti našeg društva.

„Tijekom šesnaest godina našeg poslovanja u BiH, nastojali smo društveno odgovornim aktivnostima obuhvatiti sve sfere i izazove društva te, kad god smo mogli u aktivnosti uključiti i naše zaposlenike, kupce te bh. građane. U tom duhu ćemo i nastaviti djelovanje te nastaviti sa realizacijom inovativnih filantropskih inicijativa u Bosni i Hercegovini. Drago mi je što ćemo potpisivanjem pristupnice Filantropskom forumu BiH dati svoj doprinos, zajedno s ostalim članicama,  u postavljanju temelja koji će inspirisati druge kompanije za realizaciju filantropskih ideja i dobrih praksi u budućnosti“ – izjavio je Damir Šlosel, direktor dm kompanije u BiH.

Potpisivanjem pristupnice Filantropskom forumu BiH veliki broj kompanija će kroz članstvo u ovoj jedinstvenoj platformi koja ujedinjuje dobro dati svoj doprinos u građenju ekosistema za filantropiju, unapređenje pravnog okvira i afirmaciju filantropije u društvu.

Za svoje filantropsko djelovanje kompanija dm dobila je različita priznanja i nagrade, od kojih su posljednje Specijalna nagrada DOBRO za inovativan pristup filantropiji te regionalno priznanje za filantropiju SIGN Network.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima