2 C
Sarajevo
Vrijeme za odmorKlinika Diva nudi razne estetske tretmane

Klinika Diva nudi razne estetske tretmane

()

Klinika Diva radi i ima tradiciju dugu čak 30 godina, i danas se smatraju za jednom od najboljih klinika kada je riječ o njezi kože ili o rješavanju bilo kojeg problema koji se nalazi na koži.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

Ljudi često kada imaju problem s kožom ili jednostavno žele da povedu više računa o svojoj koži traže razne doktore i dermatologe, što im stvara mnogo komplikacija i stresa. Međutim šta kada bi vam rekli da možete pronaći sve što vas zanima, a veže se za kožu na jednom mjestu odnosno u klinici Diva.

Naime klinika Diva je savršeno mjesto da se informišete i otklonite bilo kakav problem koji se tiče kože.

Od samog početka pokazivali ambiciju za inovacijom i napretkom

Od samog početka ova klinika donijela je mnogo inovacija i konstantno nastoji da napravi nešto novo u polju dermatologije i estetske medicine pogotovo kada je riječ o antiaging tretmanima. Šta više upravo je ova klinika prva na ovim prostorima uvela i počela da primjenjuje antiaging tretmane i dermatološke lasere kako bi koža izgledala što prirodnijom i mlađom.

U samom početku rukovodioci klinike Diva zaključili su da je jedini način za napredak edukacija, te su od samog početka kreirali i podržavali razne seminare i radionice. Svi zaposleni redovno posjećuju prestižne seminare širom svijeta kako bi što više naučili o oblasti u kojoj rade i kako bi klijentima s naših prostora donijeli nešto sasvim novo.

Baš zbog toga su prva klinika koja je na prostorima bivše Jugoslavije imala certifikat za antiaging tretmane i hiljade žena, ali i muškaraca su s ovim tretmanima sa svog lica skinuli 5 ili čak 10 godina starosti.

Rad s vrhunskom opremom

Klinika Diva posjeduje čak osam najsavremenijih dermatoloških lasera koji se koriste poznatim svjetskim dermatološkim i antiaging centrima širom svijeta. Međutim Diva je uvijek bila pionir u svom polju tako su pored antiaging tretmana bili pioniri i u korištenju radiotalasne hirurgije. Ova metoda je idealna za uklanjanje benignih promjena s kože kao što su recimo bradavice, mladeži, fibromi i keratoze.

Prepoznali su da su mladeži veoma važni i da se treba voditi računa o mladežima stoga danas koriste aparat koji im pomaže da donesu precizne dijagnoze i da približe mladež čak 40 puta ljudskom oku. Na ovaj način primijet i najmanje promjene koje se dešavaju na mladežu i na koži oko mladeža.

Pored ovog aparata tu su još i razni aparati za skidanje strija, ožiljaka od akni i još mnogo toga drugog.

Također još jedan dokaz da je klinika Diva uvijek spreman na inovaciju je činjenica da su od 2020. godine koja je bila teška i bolna za sve uveli nešto novo, a to je vulvo vaginalna laserska rejuvenacija Monalisa. Naime ovo je potpuno bezbolna i veoma efikasna terapija koja može uveliko ublažiti starenje urogenitalnih organa.

Eksperti u svom poslu

Kao što smo spomenuli ova klinika konstantno radi na edukaciji što se naravno primijeti na njihovom osoblju. Samo osoblje sastoji se od ljekara s višedecenijskim iskustvom, a sve je uobličeno prijatnim i ugodnim ambijentom.

Nataša Zmbov je ta koja je osnovala kliniku Diva i upravo zbog Nataše ova klinika se nalazi na vrhu. Predan rad, ljubav prema poslu i ljubaznost od prvog dana su bili glavni uslov ako želite raditi u klinici Diva i pokazalo se da je ovaj način veoma efektivna.

Za rad koji konstantno ima klinika Diva ne možete biti amateri morate imati dugi niz godina iskustva i pored toga biti spremni na konstantno učenje i zalaganje. Onaj ko ne napreduje jednostavno ostane zatrpan u vremenu, a klinika Diva dokazuje evo već 30 godina da su spremni na napredak i na inovacije.

Nadamo se da smo vam pomogli i da ste shvatili da možete pronaći vrhunsku uslugu s najkvalitetnijom opremom i modernom tehnologijom na jednom mjestu.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

spot_img