back to top

Klinika Diva nudi razne estetske tretmane

Klinika Diva radi i ima tradiciju dugu čak 30 godina, i danas se smatraju za jednom od najboljih klinika kada je riječ o njezi kože ili o rješavanju bilo kojeg problema koji se nalazi na koži.

Ljudi često kada imaju problem s kožom ili jednostavno žele da povedu više računa o svojoj koži traže razne doktore i dermatologe, što im stvara mnogo komplikacija i stresa. Međutim šta kada bi vam rekli da možete pronaći sve što vas zanima, a veže se za kožu na jednom mjestu odnosno u klinici Diva.

Naime klinika Diva je savršeno mjesto da se informišete i otklonite bilo kakav problem koji se tiče kože.

Od samog početka pokazivali ambiciju za inovacijom i napretkom

Od samog početka ova klinika donijela je mnogo inovacija i konstantno nastoji da napravi nešto novo u polju dermatologije i estetske medicine pogotovo kada je riječ o antiaging tretmanima. Šta više upravo je ova klinika prva na ovim prostorima uvela i počela da primjenjuje antiaging tretmane i dermatološke lasere kako bi koža izgledala što prirodnijom i mlađom.

U samom početku rukovodioci klinike Diva zaključili su da je jedini način za napredak edukacija, te su od samog početka kreirali i podržavali razne seminare i radionice. Svi zaposleni redovno posjećuju prestižne seminare širom svijeta kako bi što više naučili o oblasti u kojoj rade i kako bi klijentima s naših prostora donijeli nešto sasvim novo.

Baš zbog toga su prva klinika koja je na prostorima bivše Jugoslavije imala certifikat za antiaging tretmane i hiljade žena, ali i muškaraca su s ovim tretmanima sa svog lica skinuli 5 ili čak 10 godina starosti.

Rad s vrhunskom opremom

Klinika Diva posjeduje čak osam najsavremenijih dermatoloških lasera koji se koriste poznatim svjetskim dermatološkim i antiaging centrima širom svijeta. Međutim Diva je uvijek bila pionir u svom polju tako su pored antiaging tretmana bili pioniri i u korištenju radiotalasne hirurgije. Ova metoda je idealna za uklanjanje benignih promjena s kože kao što su recimo bradavice, mladeži, fibromi i keratoze.

Prepoznali su da su mladeži veoma važni i da se treba voditi računa o mladežima stoga danas koriste aparat koji im pomaže da donesu precizne dijagnoze i da približe mladež čak 40 puta ljudskom oku. Na ovaj način primijet i najmanje promjene koje se dešavaju na mladežu i na koži oko mladeža.

Pored ovog aparata tu su još i razni aparati za skidanje strija, ožiljaka od akni i još mnogo toga drugog.

Također još jedan dokaz da je klinika Diva uvijek spreman na inovaciju je činjenica da su od 2020. godine koja je bila teška i bolna za sve uveli nešto novo, a to je vulvo vaginalna laserska rejuvenacija Monalisa. Naime ovo je potpuno bezbolna i veoma efikasna terapija koja može uveliko ublažiti starenje urogenitalnih organa.

Eksperti u svom poslu

Kao što smo spomenuli ova klinika konstantno radi na edukaciji što se naravno primijeti na njihovom osoblju. Samo osoblje sastoji se od ljekara s višedecenijskim iskustvom, a sve je uobličeno prijatnim i ugodnim ambijentom.

Nataša Zmbov je ta koja je osnovala kliniku Diva i upravo zbog Nataše ova klinika se nalazi na vrhu. Predan rad, ljubav prema poslu i ljubaznost od prvog dana su bili glavni uslov ako želite raditi u klinici Diva i pokazalo se da je ovaj način veoma efektivna.

Za rad koji konstantno ima klinika Diva ne možete biti amateri morate imati dugi niz godina iskustva i pored toga biti spremni na konstantno učenje i zalaganje. Onaj ko ne napreduje jednostavno ostane zatrpan u vremenu, a klinika Diva dokazuje evo već 30 godina da su spremni na napredak i na inovacije.

Nadamo se da smo vam pomogli i da ste shvatili da možete pronaći vrhunsku uslugu s najkvalitetnijom opremom i modernom tehnologijom na jednom mjestu.

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima