back to top

Kako smanjiti troškove održavanja industrijskog postrojenja

Kako smanjiti troškove održavanja – Svaki poduzetnik iza kojeg stoji industrijsko postrojenje vrlo dobro zna koliko visoki mogu biti troškovi održavanja i servisa.

Prema određenim statistikama, na održavanje se troši i do dvije trećine neto dobiti koju tvornica ostvari kroz proizvodnju, a to bitno narušava stabilnost poslovanja.

Uzrok visokih nameta često su troškove koje tvrtka ima prilikom dolaska inženjera u vaše postrojenje, ne bi li uklonili kvar ili nadogradili sustav.

Osim što je takav pristup manje efikasan (brzina odziva je vrlo loša zbog dugih putovanja i dostupnosti inženjera), stvaraju se i mnogi drugi troškovi koji su glavni uzrok velikih gubitaka za tvrtku.

Kako smanjiti troškove – Prestanite putovati

No, to ne mora biti tako. PROEL grupa na naše tržište donosi fantastičan proizvod globalnog lidera u sustavima teleservisa, industrijskih routera, VPN-a i općenito u tzv. sustavu “Talk to machine”.

Riječ je o belgijskoj tvrtki eWON, koja nam predstavlja uređaj Cosy 131, uz pomoću kojeg je moguće obaviti servis iz udobnosti svojeg ureda, iz bilo kojeg dijela svijeta.

Konkretnije, uz pomoć ovog uređaja moguće je riješiti zastoj u proizvodnji i(li) nadograditi sustav bez fizičke prisutnosti u tvornici,  što klijentu omogućuje brzi odziv, a pritom rješava pitanje visokih troškova održavanja i putovanja. Koja su, uzgred rečeno, u današnje vrijeme pandemije dodatno otežana.

eWON Cosy je višestruko isplativa investicija

Samo jedan dan zastoja u proizvodnji može stvoriti velike gubitke za tvrtku, što znači da se jednom intervencijom može isplatiti ova investicija od nekoliko stotina eura.

Ozbiljne tvrtke za automatizaciju i njihovi inženjeri u svojim projektima odmah u startu računaju na eWON Cosy 131, ali za postojeća postrojenja nikada nije kasno.

Spomenuta tvrtka iz Zagreba, kao distributer eWON opreme za jugoistočnu Europu, omogućuje vam tehničku podršku i nudi školovanje za rad s uređajima iz njihovog portfolija. Nema razloga da već danas ne modernizirate svoje postrojenje i smanjite troškove održavanja. Više o prednostima koje donosi eWON Cosy 131 možete pročitati ovdje.

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima