-2.3 C
Sarajevo
Poslovne vijestiJelah info / Najnovije vijesti iz Jelaha i okoline

Jelah info / Najnovije vijesti iz Jelaha i okoline

Na jednome mjestu sve obavijesti vezane za Jelah i okolinu. Predstavljamo jelah info.

Jelah info je portal namijenjen za informisanje i obavještavanje stanovništva Jelaha. Na jednome mjestu možete pronaći sve stvari vezane za Jelah i općinu Tešanj.

Redakcija portala svakodnevno donosi vijesti iz Bosne i Hercegovine i regije. Osim informativnog sadržaja na jelah.info dostupne su vijesti iz sporta, kulture i biznisa.

Na portalu možete pronaći korisne informacije poput stanja na cestama, oglasa na posao i obavještenja iz civilne zaštite, MUP-a i lokalne elektroprivrede.

Također, dostupne su i posljednja obavještenja i postignuća iz lokalnih udruga i organizacija.

jelah info
Jelah info / Najnovije vijesti iz Jelaha i okoline 2

Jelah info u brojkama – No1 Jelah portal

Jelah.info je najposjećeniji informativno-multimedijalni portal u općini Tešanj, i među najposjećenijim informativnim portalima u kantonu.

Jelah.info bilježi od 5.000 – 10.000 dnevnih jedinstvenih posjeta. Jelah.info bilježi cca 200.000 jedinstvenih posjeta u mjesecu. Ovaj podatak ga čini daleko najčitanijim portalom u općini Tešanj. Brojke su u konstantnom rastu.

Jelah.info je I najbolji u društvenim mrežama. Preko 17.000 pratilaca na Facebooku i preko 50 pratitelja na youtubu.

Jelah.info vam nudi jedinstven marketinški prostor za predstavljanje i reklamiranje te promociju različitih usluga, proizvoda i djelatnosti.

Jelah.info je najobuhvatnija stranica na području općine Tešanj što je čini mjestom na kojom se informišu različite ciljne skupine.

Zahvaljujući svakodnevnom ažuriranju stranice i broju objavljenih vijesti, stranica je posjećena te garantuje da će Vaša oglašavanja uočiti različite ciljne skupine.

Jelah.info vam nudi jedinstven marketinški prostor za predstavljanje i reklamiranje te promociju različitih usluga, proizvoda i djelatnosti.

Za sve detaljnije informacije u vezi oglašavanje, dostavljanja marketinške ponude možete nas kontaktirati e-mailom [email protected]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima