16.6 C
Sarajevo
PoslovnePoslovne vijestiJelah info / Najnovije vijesti iz Jelaha i okoline

Jelah info / Najnovije vijesti iz Jelaha i okoline

Na jednome mjestu sve obavijesti vezane za Jelah i okolinu. Predstavljamo jelah info.

Jelah info je portal namijenjen za informisanje i obavještavanje stanovništva Jelaha. Na jednome mjestu možete pronaći sve stvari vezane za Jelah i općinu Tešanj.

Redakcija portala svakodnevno donosi vijesti iz Bosne i Hercegovine i regije. Osim informativnog sadržaja na jelah.info dostupne su vijesti iz sporta, kulture i biznisa.

Na portalu možete pronaći korisne informacije poput stanja na cestama, oglasa na posao i obavještenja iz civilne zaštite, MUP-a i lokalne elektroprivrede.

Također, dostupne su i posljednja obavještenja i postignuća iz lokalnih udruga i organizacija.

jelah info
Jelah info / Najnovije vijesti iz Jelaha i okoline

Jelah info u brojkama – No1 Jelah portal

Jelah.info je najposjećeniji informativno-multimedijalni portal u općini Tešanj, i među najposjećenijim informativnim portalima u kantonu.

Jelah.info bilježi od 5.000 – 10.000 dnevnih jedinstvenih posjeta. Jelah.info bilježi cca 200.000 jedinstvenih posjeta u mjesecu. Ovaj podatak ga čini daleko najčitanijim portalom u općini Tešanj. Brojke su u konstantnom rastu.

Jelah.info je I najbolji u društvenim mrežama. Preko 17.000 pratilaca na Facebooku i preko 50 pratitelja na youtubu.

Jelah.info vam nudi jedinstven marketinški prostor za predstavljanje i reklamiranje te promociju različitih usluga, proizvoda i djelatnosti.

Jelah.info je najobuhvatnija stranica na području općine Tešanj što je čini mjestom na kojom se informišu različite ciljne skupine.

Zahvaljujući svakodnevnom ažuriranju stranice i broju objavljenih vijesti, stranica je posjećena te garantuje da će Vaša oglašavanja uočiti različite ciljne skupine.

Jelah.info vam nudi jedinstven marketinški prostor za predstavljanje i reklamiranje te promociju različitih usluga, proizvoda i djelatnosti.

Za sve detaljnije informacije u vezi oglašavanje, dostavljanja marketinške ponude možete nas kontaktirati e-mailom redakcija@jelah.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

PROČITAJTE:  AS Holding nastavlja sa inovacijama, Tako lako Vispak rižoto koje štedi vrijeme

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima