Hotel Senad od Bosne mjesto koje morate posjetiti u 2022

Hotel Senad od Bosne je prelijep objekat koji se nalazi odmah pored jezera Modrac u Lukavcu

Jedan je od komfornijih hotela, sa jako pristupačnim cijenama, ljubaznim i profesionalnim osobljem, odličnom hranom i ugodnim smještajem.

U sklopu hotela su dva restorana koja nude odličnu hranu i ugođaj. Hotel se preuredi i organizuje prema potrebama gostiju te se uvijek brine za sitnice što daje posebnu čar.

hotel senad od bosne
Hotel Senad od Bosne prelijep pogled na jezero Modrac

U blizini hotela Senad od Bosne su restorani, pizzerije i hotel. Obilaskom oko jezera su i drugi restorani, riblji restorani. U blizini postoji mogućnost iznajmljivanja čamaca.

Hotel Senad od Bosne je jako upečatljiv i privlačan a unutrašnjost nudi visoke standarde . Prelijep ambijent soba i restorana su razlog više da se ovom hotelu izniva vraćate. On vas prati kroz sve vaše životne događaje poput mature, svadbe, poslovnih sastanaka.

Ono po čemu je ovaj hotel poseban jeste između ostalog blizina jezera Modrac. Niko neće odoljeti zalasku sunca, kafi sa pogledom na jezero ili romantičnoj večeri.

Prelijep pogled koji se pruža sa hotelskih balkona ostavlja bez daha.

Hotel Senad od Bosne vas prati kroz sve životne događaje

Hotel Senad od Bosne se nalazi u Bosni i Hercegovini, na području općine Lukavac, mjesto Prokosovići. Izgradnja hotela Senad od Bosne počela je 1988 godine, a početak rada hotela se desio 1990 godine. U 2006-oj godini došlo je do renoviranja, dok je 2017. godine došlo do otvaranja restorana Jezero.

Hotel Senad od Bosne ima besplatan WiFi u cijelom objektu i  sadrži bar. U sklopu objekta dostupan je besplatan privatni parking. Svaka od prostorija hotela Senada od Bosne je klimatizirana, te posjeduje i TV Pojedine  sobe imaju prostor za sjedenje. Poput stolica ili fotelja. Sve sobe sadrže vlastitu kupaonicu s besplatnim kozmetičkim priborom i fenom za kosu.

Recepcija je otvorena 24 sata dnevno, te za bilo šta možete ih kontaktirati.

Grad Tuzla je udaljen svega 17 kilometara od hotela Senad od Bosne, dok je Međunarodni aerodrom Tuzla udaljena je 26 km.

Hotel „Senad od Bosne“ smješten je u prelijepom ambijentu, na samoj obali omiljene bosanskoercegovačke  turističke destinacije – jezera Modrac.

Okružen plavetnilom  jezera Modrac i uronjen u zelenilo, ovaj otmjeni opremljen hotel, idealan je izbor za sve putnike, ali i one koji žele potpuni odmor u očaravajućoj prirodi, koja će probuditi sva a čula. Romantični vikend, team building, porodični izlet, poslovni sastanak ili koja god je vaša potreba ili želja. Evo šta vas sve očekuje u hotelu Senad od Bosne.

Čitajte i ovo:

Alem
Alemhttps://poslovne.com/
Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima