back to top

(FOTO) BBI banka i Rijaset IZ u BiH obezbijedili 1.000 ramazanskih paketa za porodice širom BiH

Bosna Bank International (BBI) u saradnji sa Rijasetom Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini, nastavili su i ove godine tradicionalnu humanitarnu akciju podjele paketa hrane za hiljadu najpotrebitijih  porodica širom Bosne i Hercegovine.

„Sretni smo da na ovaj način tokom mjeseca ramazana, uoči Bajrama, unesemo malo topline i vedrine u kuće građana širom BiH. Nadamo se da će ovakve aktivnosti podstaći i druge kompanije da pruže pomoć onima kojima je pomoć zaista potrebna“ – kazao je Dino Selimović, direktora Marketinga i komunikacija BBI banke.

Već osmu godinu zajedno sa BBI bankom Rijaset Islamske zajednice u BiH realizira ovu akciju podjele paketa za hiljadu porodica koje su u stanju potrebe.

„Ove godine smo odlučili da pakete dostavimo u svih devet muftijstava i to za naše povratnike. Na ovaj način želimo izraziti solidarnost sa njima,  pokazati brigu i poručiti im da nisu sami. Zahvaljujemo se BBI banci koja svojim postupcima  pokazuje da je društveno odgovorna institucija  i zahvaljujemo se  kompaniji Klas koja sudjeluje u ovom projektu sa nama“ – izjavio je, Ibrahim ef. Malanović rukovodilac Ureda za društvenu brigu Rijaseta Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini.

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima