ASA OSIGURANJE novi sponzor Nogometnog saveza BiH

Krovna kuća bh. nogometa i poznati bh. osiguravatelj potpisali višegodišnji ugovor o saradnji

U sjedištu Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine danas je potpisan vrijedan ugovor kojim ASA Osiguranje postaje oficijelni sponzor NS/FS BiH i bh. reprezentacije.

Na prigodnoj svečanosti, višegodišnji sponzorski ugovor potpisali su generalni sekretar NS/FS BiH Adnan Džemidžić i predsjednik uprave ASA Osiguranja, Adnan Hodžić.

ASA Osiguranje uvijek ponosno ističe da je domaće, bosansko-hercegovačko osiguravajuće društvo i da svoj kvalitet i poslovni uspjeh temelji isključuvo zahvaljujući bh. tržištu, na kojem 15 godina bilježi dinamičan rast. Poslovni model ASA Osiguranja kreira dodatnu vrijednost i potvrđuje ulogu pouzdanog partnera u osiguranju za svoje klijente, pravna i fizička lica ali i za zajednicu u kojoj djeluje.

“Zahvaljujem g. Hodžiću i cijelom timu ASA Osigurnja na povjerenju. Stručnost, iskustvo i tržišni uspjeh domaćeg osiguravajućeg društva čine ASA Osiguranje našim prirodnim partnerom. Saradnja koju realizujemo sa ovom renomiranom osiguravajućom kućom podrazumjeva i osiguranje sportskih susreta, sudionika, objekata kao i zadovoljavanje svih potreba za uslugama osiguranja koje mi kao krovna kuća bh. nogometa imamo jasno definisane internim pravilnikom ali i strogim UEFA i FIFA procedurama. Jako mi je drago što smo kroz ovaj ugovor dogovorili zajedničke aktivnosti upravo u tom smjeru, s vizijom i ciljem daljnjeg zajedničkog razvoja sportskih vrijednosti u interesu bh. nogometa i šire javnosti”, izjavio je generalni sekretar NS/FS BiH Adnan Džemidžić.

asa osiguranje novi sponzor nogometnog saveza bih
ASA OSIGURANJE novi sponzor Nogometnog saveza BiH

“Zahvaljujem se predstavnicima saveza na angažmanu pri dogovaranju ove saradnje. ASA Osiguranje već dugi niz godina kroz različite modele podrške ulaže u sport naše države, a saradnja s Nogometnim savezom BiH je vrhunac naših težnji da budemo strateški partneri krovnim savezima bh. sporta te želji da doprinesemo kvaliteti igre i dobrim rezultatima koje svi očekujemno od naših reprezentativnih selekcija, ne samo zbog globalne popularnosti nogometa kao sporta, nego i zbog svega onog što bh. nogometna reprezentacija predstavlja za sve nas. Smatramo da se vrijednosti koje dijelimo u ASA Osiguranju kao što su timska igra, strast, izvrsnost, zalaganje te međusobna podrška savršeno poklapaju s vrijednostima NS/FS Bosne i Hercegovine. Vjerujem da su pred nama dobre utakmice. Za ASA Osiguranje tržišne a za našu reprezentaciju sportske. Siguran sam da će i ASA Osiguranje i Nogometni savez iz ovih susreta izaći kao pobjednici” izjavio je predsjednik uprave i direktor društva ASA Osiguranja, Adnan Hodžić.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Alem
Alemhttps://poslovne.com/
Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima