back to top

Poslovni horoskop za Novembar

Poslovni horoskop – Mjesec donosi velike stvari, promjene, ono što je bilo na čekanju sada se rješava.  

Zbog izrazito jake konjukcije Jupitera i Plutona  sredinom mjeseca za sve one koji su spremni na rizik odličan je period  za novčana  ulaganja ili potražnju kredita.

Također i Mladi Mjesec u Škorpionu nosi povoljne uvijete u financijama. Krajem mjeseca kad Sunce uđe u Strijelca i  započne njegova vladavina, najbolje je stati I čekati povoljne trenutke za rješavanje novčanih situacija.

Financijska situacija za neke će biti jako dobra, sve detalje pročitajte u poslovnom mjesečnom horoskopu za studeni / novembar.

OVAN

Većina će vas trebati predah od svih obveza, koje su sastavni dio svakog vašeg mjeseca. Ovaj će dodatno biti pun obveza, koje ćete morati sve obaviti, jer ste s njima previše razvukli. 

Financijska situacija je još uvijek blago nestabilna, ali počinje se stabilizirati. Početkom mjeseca ćete imati još par troškova, ali poslije toga vam kreće period kada možete očekivati veće prihode ili ako planirate kredit, ostavite to za sljedeći mjesec.

poslovni horoskop za novembar
Poslovni horoskop za Novembar

BIK

Obveze koje ćete odrađivati, itekako su važne za razvoj vaše poslovne karijere. Polovinom mjeseca, imat ćete važan razgovor i oni kojima on bude odgovarajući, bit će isplativ i u daljnjoj budućnosti.

Svi će primijetiti koliko ste naoružani samopouzdanjem, na kojem će vam pojedinci biti ljubomorni.

Pojedine će vas situacije izbacivati iz takta. Nećete imati strpljenja prema radnoj okolini, jer ste sve više uvjereni kako vas iskorištavaju.

Problemi s financijama i ulaganjima posljedica su zastoja za koji niste krivi. Na sreću, već u drugoj polovini ovog mjeseca problemi će nestati.

Poslovni horoskop -BLIZANCI

U lošim ste financijama, a što je najgore one će se s ovim danima još više pojačavati.

Iako je vrijeme kad ćete podmirivati troškove, pokušajte ih bar malo regulirati. Pojedinci će biti prisiljeni na honorarni rad, kako bi uspijeli održati svoje financijsko stanje.

Luksuzan si život ne možete priuštiti, pa se na vrijeme pomirite kako si ne možete priuštiti sve što poželite. Živcirat će vas partneri koji vas okružuju, koji će od vas tražiti čak i nemoguće.

Prihodi bi vas mogli iznenaditi, a posljedica su nekih dodatnih angažmana.

RAK

Prestanite se baviti tuđim problemima i zavlačiti svoj nos gdje mu zaista nije mjesto.

Zbog svega s čim se bavite, prije svega zapostavljate sebe i svoje obveze. Oni koji se bave poslovnim špekulacijama i koji drugima kopaju jame, sami sebi štete.

Naljutit ćete jednog od kolega, s tim što radite. Na sve ste spremni, osim na osobnu propast. Na pametniji se način borite za sebe.

Oni koji krenu u potragu za honorarnim poslom, pronaći će ga odmah. Potrebna vam je veća mjesečna zarada i sad ćete popraviti svoje financije.

poslovni horoskop za novembar
Poslovni horoskop za Novembar

Poslovni horoskop LAV

Planete će vas konačno zagrliti i pružiti svu potrebnu potporu, za koju ste odavno molili.

U posljednje ste se vrijeme malo izgubili u svim obvezama, kao i u problemima koji vas opterećuju.

Započet ćete s kvalitetnim i zanimljivim poslovima, koji će upotpuniti vašu svakodnevicu. Boljim financijskim prilikama, sklapat ćete nova poslovna partnerstva, koja će biti obećavajuća. Takvi potezi dovest će vas u kontinuirani priljev novca.

DJEVICA

Gubit ćete kontrolu nad svojim ponašanjem i svojim prohtjevima, pa tako i lijepom i pristupačnom ponašanju.

Svako poslovno uzbuđenje koje osjetite, naglo ćete odbaciti i zamotati se u nekakvo tupilo, koje ni vama neće biti jasno. Samo će rijetki uspjeti svoj život učiniti lagodniji, a oni koji u tome uspiju, disat će punim plućima.

VAGA

Pred vama su nove poslovne ponude, ali izvan vašeg posla kojeg odrađujete. Njih trenutno niste nikako očekivali, pa će vam upravo zbog toga još biti draže.

Svakako su promjene dobrodošle, ali obavežite se da ćete odraditi i dati sve najbolje od sebe. Ako vam se ponudi neki važan projekt, potražite i pomoć kako bi izbjegli moguće pogreške.

U stanju ste napraviti i nemoguće.

Poslovni horoskop ŠKORPION

Iako ćete veći dio mjeseca odrađivati rutinske poslove, od vas će se zahtijevati velika koncentracija.

Budite oprezni više nego inače, kako biste izbjegli poteškoće koje vam prijete.

Iscrpit će vas kontakt s kolegama, kojima ćete morati objašnjavat i najmanji detalj, kako se što odrađuje. Unaprijed znajte kako će najmanje biti dana u kojima ćete se osjećati zadovoljno.

Bez obzira na ta nezadovoljstva financije će biti stabilne.

poslovni horoskop za novembar
Poslovni horoskop za Novembar

Poslovni horoskop STRIJELAC

Pripremite se na napetosti od samog početka mjeseca, koja će biti neizbježna.

Ona će od polovice mjeseca, dodatno povećavati, pa je bitno da budete izdržljivi.

Mogući su sukobi, ali i nepromišljena djela s kojima biste mogli povrijediti svoje suradnike.

Vašoj lijenosti neće biti kraja, a kad budete trebali pokazati svoju kolegijalnost, nigdje vas neće biti. Oni koji se od vas uspiju kontrolirat, podignut će svoj status kod nadređenih.

Budite I oprezni sa novcem jer mogli bi se iznenaditi koliko trošite.

Poslovni horoskop JARAC

Do vaših će ušiju ponovno doći trač vezan za vašeg poslovnog partnera.

Ponovno će vas sve duboko povrijediti i na takav ćete način oživjeti stare, još ne zaliječene rane, zbog kojih ste se teško oporavili.

Odnos koji ste donekle stabilizirali, pojedincima će naglo sve srušiti. Iz petne ćete se žile truditi ostvarit ono što će vaš život učiniti kvalitetniji.

Iz problematike ćete izvući bitnu pouku. Novac će biti u ovom mjesecu ono što bi vam moglo nedostajati.

Poslovni horoskop VODENJAK

Na najbolji način istaknite svoje sposobnosti, pa se maksimalno istaknite kod svojih nadređenih.

Iako će vam sve u početku izgledati previše zahtjevno, kad počnete odrađivati, shvatit ćete kako ste paničarili bez razloga. Bit ćete u strci s vremenom .

Netko će vam konstantno odvlačiti pozornost, pa se ne dajte omesti u zadanim ciljevima.

I ovoga mjeseca bit ćete oprezni u trošenju, što svakako vam daje povoljnu financijsku situaciju.

poslovni horoskop za novembar
Poslovni horoskop za Novembar

Poslovni horoskop RIBE

Ovaj mjesec započnite pametnije. Budite oprezni prema kolegama, jer im se u posljednje vrijeme prečesto zamjerate.

Pokažite koliko ste kolegijalni i da imate razumijevanja za svačije probleme. Čut ćete ogovaranja koja se odnose na vaš račun. Nemojte to uzimati srcu, jer je dobro dokle ste im u mislima.

Osoba koja vas ogovara ima problema sa sobom. Moći ćete biti ponosni na sebe s jednim projektom kojeg ćete prezentirati, a i donijet će vam dodatni financijski bonus.

Poslovni horoskop za naš portal priprema AstroTarot.eu

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima