back to top

Želite upoznati kulturu, tadiciju i historiju BiH, uradite to uz turistički portal posjeti.ba

Udruženje Mapa kulture je nastalo sa ciljem da kroz zabavu i putovanja predstavi na poseban način turističke potencijale, kulturu, tradiciju i historiju BiH, piše biznis portal poslovne.com

Jedan od projekata je i Turistički portal posjeti.ba . To je turističko-informativni portal koji ima za cilj, kao što mu ime kaže, probuditi želju kod čitaoca da posjete lokacije o kojima se piše.

Turistički portal posjeti.ba – Odlična ideja

”Portal se najviše bavi tematikom iz oblasti turizma, kulture i tradicije i potiče čitaoce da posjete BA lokacije. Na tom mjestu možete pronaći i članake o atrakcijama susjednih država i gradova van BiH, ali ne tako često, jer smatramo da Bosna i Hercegovina ima toliko bogatu historiju, toliko prirodnih ljepota o kojima se vrlo malo zna, što je svakako bilo presudno da posredstvom Udruženja “Mapa kulture” aktivno djeluju na promociji kulture, prirodnih ljepota i turizma u BiH”, ističu iz ovog Udruženja.

U dosadašnjem periodu su obišli nekoliko desetina gradova i napravili odlične priče što će svakako u budućnosti i nastaviti raditi. Uporedo sa portalom promociju rade i preko Youtube kanala – Mapa kulture.

Vjerujemo da ćete na Turistički portal posjeti.ba pronaći zaista zanimljive lokacije koje vrijedi posjetiti. Uživajte!

Alem
Alemhttps://poslovne.com/
Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima