back to top

Štapni usisavač

Vrijeme je za poboljšanje u čišćenju! Svog novog najboljeg prijatelja pronaći ćete u našoj  širokoj ponudi štapnih usiavača, dizajniranima za Vaše individualne potrebe.

Štapni usisavači – revolucija u čišćenju

Čistoća je pola zdravlja, a drugu polovicu čine moderni uređaji koji omogućuju što lagodniju radnju čišćenja. Štapni usisavači dobili su vjetar u leđa uz pomoć novih tehnologija i inovacija kojima je cilj olakšati svakodnevno održavanje kućanskih i poslovnih prostora. Jednostavni za korištenje i skladištenje, omogućuju maksimalnu pokrivenost prostora za čišćenje, dok ne zauzimaju puno prostora kada nisu u uporabi jer većina prostora kojeg koriste jest vertikalan.

Štapni usisavači proizvode se u dva bazična dizajna, od kojih je jedan ”izravan zrak” , a drugi ”prljavi zrak”, dok su dizajni određeni prolaskom zraka kroz motor, u kojemu zrak prolazi kroz sustav filtracije ili ne. Nije ni čudo da su štapni usisavači omiljena vrsta usisavača na tržištu, a njihova će primjena s vremenom zasigurno biti još i veća.

Prednosti i mane štapnih usisavača

Velika prednost štapnih usisavača leži u njihovoj uspravnoj poziciji, koja omogućuje anatomski ispravniji i ugodniji položaj tijela tijekom radnje usisavanja. Idealni su za starije ljude, ali i za sve koji imaju zdravstvenih poteškoća s leđima. Štapni usisavači najdraži su uređaj za čišćenje mnogih roditelja, posebice roditelja malene djece i beba. Buka uređaja svedena je na minimum, dok je funkcionalnost dovedena do maksimuma, uz dvostruku funkciju usisavača i vodenog čistača. Štapni usisavači opremljeni su duljim kablovima i većim zapremninama nečistoće u usporedbi s industrijskim usisavačima ili usisavačima s vrećicom.

Većina uređaja dolazi s upravljačem od tri brzine te ovisno o brzini, baterija traje dulje ili kraće. Mana se ponekada zna kriti u preteškim motorima koji čine odnošenje usisavača s jednog na drugi kat pomalo nespretnim, ali nadoknađuju na polju mobilnosti ako su namijenjeni za prostor na jednoj razini.

Koji štapni usisavač odabrati

U ponudi današnjeg tržišta možete pronaći veliki izbor različitih modela i proizvođača, svaki dizajniran s namjerom postati novi omiljeni gadget u Vašem kućanstvu. Mnogi proizvođači su svoje proizvode stavili na tržište, stoga u ponudi možete pronaći Xiaomi, Samsung, Hyundai, Bosch, Gorenje i druge marke štapnih usisavača. Potrebno je obratiti pozornost na specifikacije i odabrati uređaj koji odgovara Vašim potrebama.

Snaga motora je ključni element, stoga je važno usporediti snagu watta i jačinu ulazne snage watta motora. Što je motor jači, to je i jači pritisak, a samim time i usisna snaga i protočnost zraka. Mnogi štapni usisavači dizajnirani su za usisavanje tepiha, stoga je potrebno obratiti pozornost na model. Također, obratite pozornost na varijable kontrole brzine, težinu uređaja, prilagodbu visine drške i na adekvatan radijus čišćenja. Na kraju je najvažnije da odaberete onaj uređaj koji će Vam pomoći da čišćenje bude ugodna i efektivna radnja.

Gdje kupiti novi štapni usisavač?

Kako bi kupnja novog štapnog usisvača bila sigurno iskustvo, uvijek je bitno kupovati kod ovjerenog prodavača, kako bi Vaš uređaj imao garanciju te kako biste Vi bili mirni i bezbrižni. Na našoj edigital.hr internetskoj trgovini možete s povjerenjem kupiti štapni usisavač i obogatiti svoj prostor novim ”pomagačem”.

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima