back to top

Sarajevo je bogatije za dva nova radija!

Sarajevo je bogatije za dva nova radija u vlasništvu medijske TNT Grupacije.

Radi se o usko profilisanim i modernim radijskim programima koje morate poslušati.

TNT RADIO SARAJEVO slušajte na frekvenciji 101.2 fm!

TNT Radio Sarajevo je radio kojeg je vrijedlo čekati sve ove godine, samo je jedan od reakcija naših novih slušatelja!

Slušatelji mogu očekivati jedinstven muzički miks po kojem je brand “TNT Radio” poznat, najnovije lokalne vijesti, odlične nagradne igre i jak društveni angažman usmjeren na podršku pozitivnih projekata i evenata u sarajevskoj regiji.

Sarajevo je bogatije za dva nova radija!
TNT RADIO SARAJEVO

Hitovi koje volite sviraju 24 sata

”Ako si u autu, na poslu, kod kuće, u teretani ili dok trčiš, igraš se sa klincima pojačaj i uživaj u muzici. Jer naš posao je da ti obezbijedimo odgovarajuću muzičku podlogu”, poručuju sa ovog popularnog radija.

Svojim slušateljima nude aktuelnije i bitnije lokalne informacije, uz omiljenu muziku. TNT Radio slušajte putem live streama na kompjuteru ili skinite aplikaciju na svom mobitelu! Naravno, možete vidjeti i playlistu i uživo pratiti pjesme uz koje plešete i pjevate.

Povjest TNT Radija

Nakon Travnika, Zenice i Tuzle stigli smo u Sarajevo
TNT Radio je jedan od popularnijih radijskih brendova u BiH koji djeluju u okviru TNT Grupacije koju čine dva radijska brenda različitih formata, TNT Radio i Narodni radio, sa lokalnim stanicama u Travniku, Tuzli, Zenici i Sarajevu, četiri tematske televizije i 20. digitalnih medija!

Sedmični doseg medija TNT Grupacije je oko 2.2 miliona ljudi u Bosni i Hercegovini, dijaspori i regionu.

tnt radio produkcija
Sarajevo je bogatije za dva nova radija!

Narodni radio Sarajevo na frekvenciji 105.2 fm

Prošlog mjeseca TNT grupacija u rad je pustila dva nova radija u Sarajevu, TNT radio Sarajevo i Narodni radio Sarajevo.

Narodni radio oduševiti će vas s pomno odabranim hitovima, koji se vrte u eteru tijekom cijelog dana.

Uz minimalnu dozu korisnih informacija i zanimljivosti s lokalnih područja, te poneku kreativnu reklamu, nema razloga da Narodni radio Sarajevo ne postane vaš broj 1 za slušanje!

Sarajevo je bogatije za dva nova radija!
Narodni radio Sarajevo

Program Narodnog radija Sarajevo

Za razliku od mnogih drugih radio stanica koje svoj program pretrpavaju vijestima i reklamama, Narodni radio Sarajevo fokusiran je na najveće hitove.

Smatramo da je glavna stvar koju slušatelji žele na radiju upravo muzika, stoga smo i orijentirani da puštamo samo najveće hitove i ne opterećujemo svoje slušatelje reklamama ili vijestima svakih 5 minuta.

Osim muzike, koja je temeljni sadržaj radio stanica TNT grupacije, na Narodnom radiju Sarajevo možete pronaći zabavne i kreativne reklame te vijesti s lokalnog područja.

Zbog više stanica u raznim dijelovima BiH, u mogućnosti smo svojim slušateljima puštati isključivo one vijesti koje ih zanimaju te novosti ili obavijesti s njihovog područja.

Povijest Narodnog radija

Narodni radio Zenica osnovan je 2014. godine i danas je najslušaniji radio u centralnom dijelu BiH.

Nakon njegovog uspjeha, Narodni radio Tuzla je osnovan 2018. godine i dostupan je u cijelom Tuzlanskom kantonu. 2020. godine pokrenut je i Narodni radio Sarajevo i u kratkom vremenu stekao veliku slušanost.

Oglašavanje na Narodnom radiju

Oglašavanje na Narodnom radiju Sarajevo ili na nekoj drugo stanici Narodnog radija je prednost jer možete lokalno ciljati vaše slušatelje.

Tako ćete platiti puno manju cijenu za reklamu koja će biti emitirana samo na lokalnom području gdje se nalaze vaši klijenti. Nudimo lokalno oglašavanje u Zenici, Tuzli i Sarajevu ili u sva 3 grada.

U slučaju da želite targetirati cijelu BiH, tada možemo ponuditi i oglašavanje na TNT radio stanicama.

Na taj način vaša kreativna reklama može se čuti na 7 veoma slušanih radio stanica u BiH.

Prema potrebi, naši kreativci će za vas kreirati reklamu i pobrinuti se da se daleko čuje.

TNT grupacija već više od 20 godina posjeduje radio stanice, stoga smo razvili i vlastito softversko rješenje za emitiranje reklama. Vaše reklame će se emitirati u najbolje vrijeme i tako će ih čuti najveći broj slušatelja.

TNT grupacija

Osim 7 radijskih stanica, TNT grupacija nudi i TV oglašavanje na 4 kanala i oglašavanje na 20 digitalnih medija. Želite se oglašavati na nekim našim kanalima? Budite slobodni kontaktirati nas!

TNT Grupacija

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima