back to top

Poslovni horoskop: Naredni period donosi razne poslovne mogućnosti za sve Bikove!

Zbog brzog i nepromišljenog donošenja važnih odluka Lavovi će ove sedmice imati razne prepreke na poslu

Pripadnici znaku Ovan imat će sumnju i u najbliže prijatelje, dok će se drugi znakovi okušati u igrama na sreću. Poslovni horoskop za pojedine znakove donosi dobre vijesti ove sedmice. Otkrijte u nastavku da li ste vi jedan od sretnih znakova.

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Posao – Neko je bio uspješan u namjeri da vas pokoleba u pogledu sigurnosti vašeg radnog mjesta ali zapravo vaš pretpostavljeni ima visoko mišljenje o vama. Spremni ste da uđete u prilično nesiguran aranžman. Možete imati sumnju i u najbliže prijatelje, potpuno bez razloga. Vjerujete u mogućnost dobre saradnje sa Bikom kome ste dragi.

   BIK (21.4.- 21.5) 

Posao – Vaš znak bi mogao biti preosetljiv ali je spreman da se bori za svoje mjesto pod suncem. Potreban vam je savjet dobrog prijatelja, nekog na koga niste računali a ko vas je u poslednjih nekoliko meseci prijatno iznenadio svojom lojalnošću. Dobro se slažete sa jednim Rakom ili Djevicom. Period vam donosi dobre mogućnosti na poslovnom planu. Sredite pitanje finansija.

  BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Posao – Moguć je poveći novac u radu na nekom velikom projektu, naročito ako ste već razgovarali o tome sa Rakom, Lavom ili Škorpijom. Očekujete poziv od nekog ko vam je već predlagao da uđete u zajednički biznis ali vama je primarni cilj kako da organizujete privatni život tako da vam ostane što više vremena za sve ono što vam pričinjava veliko zadovoljstvo.


  RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Za one odgovorne, ambiciozne predstavnike ovaj period donosi osećanje da imate jaku konkurenciju. Pomalo ste sumnjičavi prema poslovnim partnerima. Previše se dajete u svim segmentima života. Potreban vam je odmor ali ako i planirate da negde putujete, tamo ćete raditi. Igrajte igre na sreću. Predstoji vam poveći dobitak. Osjećate veliku potrebu za poslom u kojem biste izrazili svoju kreativnost.

   LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – Ne snalazite se najbolje u poslovnim odnosima, možete biti skloni brzim i ishitrenim odlukama ili možete pogrešno protumačiti nečije simpatije prema vama. Kod vas su ljubav i posao u istom košu zbog čega možete imati veoma prijatne momente u društvu Lava ili Raka.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Brinu vas konkretni problemi i trebalo bi da se smirite po pitanju novca. Imate strah da bi neki novac mogao da vam promakne i moguće da sterepite da biste mogli doći u neprijatnu situaciju i da nećete imati prave argumente za ono što na svaki način želite da postignete

   VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – Angažovanje u domenu medija, marketinga, ili trgovine može donijeti veliku satisfakciju i veliki novac. Trudite se da niko ne primjeti da ipak pomalo strepite od sopstvene samouvjerenosti. Poslovna saradnja može biti uspješna u saradnji sa vatrenim znacima. Imate nove mogućnosti za napredovanje.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) 

Posao – U ovom periodu pazite se nesmotrenih izjava koje će oni koji vas ne vole jedva čekati da čuju da bi ih okrenu protiv vas. Imate mogućnost da obnovite neke kontakte ali je pitanje da li ćete biti svesni toga. Trebalo bi da budete oprezni u saobraćaju. Pazite na novac.

poslovni horoskop

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.) 

Posao – Možete biti skloni konfliktima sa onima koji su vam se zamjerili u prethodnih godinu dana. Izbjegavajte rasprave sa poslovnom konkurencijom. Imate nekoliko načina kako da dođete do velike zarade kako iz legalnih tako i iz nekih pomalo sumnjivih poslova. Ako radite u medijima, očekujete uspjeh.

   JARAC (22.12.- 20.1.) 

Posao – Postoji velika potreba za sadržajnim odnosima, preosetljivi ste i niste u stanju da ostvarite dobru komunikaciju sa Ovnom. Neko će željeti da se sa vama sretne i da razmijeni korisne informacije. Vaše racionalno rasuđivanje je jako i učinićete ono što je u vašem interesu.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) 

Posao – Pokušavate da na miran način riješite sve probleme, posebno kada su u pitanju finansije. Dobićete priliku da obnovite saradnju sa nekim ko vam je veoma drag ali ako se radi o vatrenom znaku sa kim niste uvijek uspjevali da postignete skladan odnos. Neko će željeti da se sa vama sretne i razgovara u tajnosti o novom projektu.

  RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – Period savršeno odgovara onima koji već imaju razrađene poslove i žele da ponude saradnju Raku ili Biku. Nećete željeti da uđete ni u kakav nov aranžman iako će vam neka poslovna ponuda od Škorpije izgledati izuzetno privlačna. Moguć aranžman sa strancima.

Sedmični ljubavni horoskop pročitajte OVDJE.

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima