POSLOVNI HOROSKOP: Mogući su enormno veliki iznosi kojima se niste nadali

Prema horoskopu naredna sedmica odgovara za sve rođene u znaku Bika

Na poslovnom planu financijska situacija se poboljšava i otvaraju se mnoga vrata. I ove sedmice donosimo vam poslovni horoskop gdje možete saznati šta vas čeka na poslu!

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Posao – U ovom periodu ste veoma uspješni na poslovnom planu. Pruža vam se šansa da dođete do dobrog posla u nekom mestu koje je blizu vašeg, moguće u inostranstvu ali ne na nekim dalekim destinacijama. Finansijska situacija se poboljšava kako zahvaljujući nekim zaostalim plaćanjima tako i preko partnera.

 BIK (21.4.- 21.5) 

Posao – Ovaj period odgovara rođenima početkom znaka koji namjeravaju da započnu posao sa novim saradnicima. Osjećate se spremnim da uđete u nov posao i pokazujete mnogo strpljenja za one kojima ćete najvjerovatnije željeti da prenesete svoje znanje. Vaše iskustvo vas čini popularnim među saradnicima, imaju u vas veliko povjerenje. Mogući su poveći dobici sa više strana.

  BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Posao – Period savršeno odgovara ambicioznim predstavnicima vašeg znaka i donosi mogućnost kontakta sa nekim ko bi mogao da vam pomogne da sklopite dobar posao. Takođe, možete imati mnogo novih mogućnosti jer mnogi sa kojima ste nedavno dolazili u kontakt imaju o vama lijepo mišljenje i smiješi vam se lijepa prilika da se istaknete u poslu koji ima veze sa javnošću. Obnavljate saradnju sa Ribama i Lavom. Dobici sa više strana.


  RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Vaš entuzijazam je mnogo mnogo veći i vi ste zbog toga spremni na neke ustupke, posebno kada se radi o poslu sa Ovnom, Škorpijom ili Jarcem. Poslovi sa nekretninama neće donijeti očekivane prihode ako ne budete spremni da pregovarate. Moguć je tajni dogovor sa Bikom u vezi sa nečim što će vam se izauzetno isplatiti. Mogući su enormno veliki iznosi na koje niste računali ili kojima se niste nadali.

LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – Većini predstavnika vašeg znaka ovo je povoljan period jer vjerovatno imate mnogo ideja i mnogo planova ali ne znate kom poslu da date prioriret. Uz pomoć iskusnijih kolega lako možete donijeti odluku. Krajem sedmice vodićete razgovore koj bi mogli značiti konkretan dogovor o novom radnom mestu. Dobro se slažete sa nekim ko je sposoban da ostvari veliku zaradu. Ponudiće vam zajedničku saradnju.

poslovni horoskop

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Pokušajte da iskoristite povoljnu priliku u vezi sa ponudom koju ste dobili ili ćete je dobiti tokom ovog perioda. Ako vam se bude javio jedan Lav ili osoba rođena u znaku Blizanaca, Jarca ili Vage radi zajedničkog projekta, vjerovatno ćete imati prilike da se o svemu dogovorite po povoljnim uslovima. Nekome je veoma stalo da po svaku cijenu nastavi da radi sa vama, naročito ako ste već afirmisani u svom poslu. Možete doći po poveće sume kao poklon ili vam predstoji u vidu naplate za ranije obavljen posao.

 VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – Ovo je veoma aktivan period u toku koga možete mnogo raditi, dogovarati se, praviti planove sa Rakom, Lavom, Strijelcem a najviše od svega će vam biti bitno da nađete dobre saradnike ili poslovne partnere. Dobro pazite na šta trošite novac. Dobijate podršku za privatan biznis.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) 

Posao – Tokom ovog perioda imate mogućnost da dođete do dobre zarade i da sklopite poslove koji bi mogli značiti proširenje saradnje sa umjetnicima, sportistima ili osobama prisutnim u javnosti. Mogući su neočekivano veliki dobici u radu sa Ribama i Jarcem.

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.) 

Posao – U ovom periodu ste veći optimista, entuzijasta i lakše rješavate probleme nego u prethodnom periodu, kada ste imali dosta problema i konfuzije. Čak iako nemate posao nadate se da ćete ga naći i to se može dogoditi uz pomoć nekih osoba sa kojima imate bliske odnose, preko prijatelja ili rođaka. Imate veliko poštovanje kolega. Očekujete zaradu u radu sa Jarcem, Djevicom ili Blizancima.

   JARAC (22.12.- 20.1.) 

Posao – Period pogoduje decembarskim Jarcima jer će pokazati lako svoje sposobnosti posebno u sferi komunikacija, medija ili pisanja. Naći ćete odgovarajuće poslovne partnere sa kojima ćete uspostaviti dobru komunikaciju. Imate mogućnost sklapanja posla sa odgovarajućim partnerima ali bi trebalo da ipak otvorite četvore oči kada nešto potpisujete. Spremni ste da uložite poveću sumu u privatan biznis.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) 

Posao – Rođeni pred kraj znaka mogu da odahnu što se tiče poslova oko kojih su se dvoumili, naročito ako je bila u pitanju saradnja sa osobama iz inostranstva. Ipak, sredinom sedmice budite oprezni pošto će neko shvatiti koliko može da ima koristi od vas pa vas može nagovoriti na nešto što vama ne odgovara. Dobijate poziv sa sradnju od osobe koja živi u inostranstvu. Potrebno je da poboljšate saradnju sa Škorpijom. Lako ga trošite i pazite da se ne zadužujete.

  RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – U ovom periodu vam je omogućeno da pustite mašti na volju i da pravite grandiozne planove. Ipak, budite i realni jer možete ispasti prilično naivni posebno po pitanju zarade. Predstoji vam odličan posao sa strancima. Mogući su poveći dobici sa više strana, naročito preko prijatelja i rođaka.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rabija Grabus
Rabija Grabus
Rabija Grabus je multimedijalna novinarka na medijima tnt grupacije. Za biznis portal poslovne.com prati aktuelne biznis vijesti.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima