back to top

POSLOVNI HOROSKOP: Budite oprezni prilikom sklapanja ugovora

Poželjno je da Bikovi budu razumni i praktični kada je u pitanju posao

Poslovni horoskop otkriva šta vas čeka ove sedmice na poslu i kojim znakovima je hitno potreban odmor.

Šta vas čeka na ljubavnom planu otkrijte OVDJE.

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Posao – Veoma ste ambiciozni i po svaku cijenu želite da ostvarite ciljeve, ne obazirući se na prepreke. Ali, pitanje je koliko dugo ćete moći da izdržite da radite ovim tempom. Pošto vaše želje i mogućnosti nisu usaglašene, najbolje bi bilo da malo smanjite gas i budete realniji. Odvojite malo vremena i za odmor.

  BIK (21.4.- 21.5) 

Posao – Puni ste ideja, ali nikako da s riječi pređete na djela i počnete da ostvarujete svoje planove. Bilo bi dobro da budete praktičniji i razumniji kada je posao u pitanju. Čini se da ste zaboravili kom znaku pripadate? Ni po koju cijenu ne odustajte od svojih ciljeva. Osmislite plan kako da ih ostvarite i počnite da radite na tome. Sanjarenje vam neće donijeti profit nego rad.

  BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Posao – Izbjegavajte sumnjive poslove ma koliko vam se u prvi mah činili privlačnim i unosnim. Budite oprezni prilikom sklapanja ugovora. Prolazite kroz krizu koja će vas natjerati da drugačije sagledavate i rješavate poslovne probleme. Možda će vam ta nova iskustva pomoći da postanene bolji i plemenitiji. Dobro razmislite prije svake odluke. Čuvajte se neiskrenih prijatelja.

poslovni horoskop


  RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Možete da se nadate boljitku, i to ne samo materijalnom. Nemojte da se iznenadite ako u ovom periodu dobijete ponudu za bolje radno mjesto. Prethodnih dana niste mogli da se smirite, ali su sada problemi iza vas. Pošto ste svjesni svojih vrlina i mana, pokušajte da se izborite sa slabostima. Ne uplićite se previše u tuđe probleme.

LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – Niste ni svjesni koliko vam je sreća naklonjena. Taman kad pomislite da ste pred krahom, stići će rješenje. Promjene koje su vas zadesile bile su neizbježne. Možda ste iznenađeni, ali trebalo je da na vrijeme povedete računa. Samo strpljenje i odmor pomoći će vam da se izborite sa najvećim neprijateljem – samim sobom i svojom brzopletošću. Ne ponašajte se autodestruktivno.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Sa nestrpljenjem iščekujete nove poslovne izazove. Sigurni ste u sebe, osjećate se više nego dobro, ali ponekad ste pretjerano tvrdoglavi. Sačekajte povoljan momenat da krenete u akciju. Ne kvarite dobru poslovnu atmosferu cjepidlačenjem. Tokom ovog perioda vaša kreativnost je pojačana, pa bi bilo dobro da se posvetite umjetnosti. Stvorit ćete remek djelo!

   VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – Trenutno ste prezaposleni, čini vam se da nemate vremena da dignete glavu od raznih obaveza, ali uskoro dolaze bolji dani. Tokom ovog perioda možete očekivati bolju zaradu. Potrudite se da sve poslove završite na vrijeme a onda se prepustite uživanju i sitnicama koje život znače. Prijemčivi ste za sve lijepe stvari, ali ste skloni i gojenju. To vam nikako ne odgovara, pa povedite računa.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) 

Posao – Ukoliko se vaši planovi ne odvijaju onako kako biste željeli, znajte da ste sami krivi. Razmislite o tome zbog čega unosite u posao emocije, a u ljubav razum? Negdje griješite. Ako želite da se situacija promjeni, morate od nečega da odustanete, što vam, priznaćete, teško pada. Do uspjeha dolazite isključivo kroz saradnju, pa ako želite da ona bude dobra, morate izbaciti svoje otrovne žaoke iz igre.

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.) 

Posao – Sve se odvija u vašoj neodlučnosti, ne znate šta hoćete a šta nećete. Saradnici vam laskaju i pokušavaju da vas lijepim riječima udalje od problema. Nemojte se upecati na to. Budite istrajni. Moguća nerviranja ukoliko ne budete vidjeli rezultate truda sad i odmah. Ako želite bolju zaradu, radite više i biće više para. Situacija će se bitno promijeniti na bolje tek sredinom ljeta, a do tada budite strpljivi. Nema razloga za strepnju.

pianje bloga

   JARAC (22.12.- 20.1.) 

Posao – Uspjehu mogu da se nadaju pripadnici ovog znaka koji rade u zdravstvu i ustanovama zatvorenog tipa. Ostali će tokom ovog perioda biti konfuzni i neodlučni. Mnogima će smetati sporost sa kojom se neke stvari raščišćavaju. Ipak, sve će se na kraju povoljno okončati. Budite strpljivi, stiže dugo željeni preokret. Zarada konačno pristiže, ali ne onoliko koliko ste očekivali.

 VODOLIJA (21.1.- 19.2.) 

Posao – Očekuje vas napredak u poslovnoj hijerarhiji. Doživljavate duhovni procvat, pa ne dozvolite da ga razne, svakodnevne gluposti osujete. Pošto prednost dajete univerzalnim vrijednostima, ostanite dosljedni stavovima. Pređite već jednom sa riječi na djela. Okolina od vas to s pravom očekuje. Ne zanemarujte redovne poslovne obaveze.

  RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – Pred vama su novi poslovni projekti. Ne brinite ukoliko je stari posao bude u stagnaciji, jer se upravo rađaju nove ideje, koje mogu da vam donesu veliku zaradu. Tokom ovog perioda bićete emotivniji nego inače, što može negativno da se odrazi na vašu poslovnu komunikaciju. Potrudite se da u kritičnim situacijama sačuvate lično dostojanstvo.

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima