Vrijeme za odmorPoslovni horoskop sedmicePOSLOVNI HOROSKOP: Lavove očekuje jedan od boljih perioda na poslovnom planu!

POSLOVNI HOROSKOP: Lavove očekuje jedan od boljih perioda na poslovnom planu!

Zanimljiv početak mjeseca

Za bikove ovo je sedmica kada možete proširiti saradnje. Saznajte u nastavku poslovni horoskop i šta vas čeka ove sedmice.

OVAN (21.3.- 20.4.)

Posao – Ako budete vrijedni i uporni, predstoje vam dobici, vjerovatno nešto manji od očekivanih ali ipak, moći ćete da planirate neke vanredne kupovine. Ako budete u prilici da birate između dva slična posla, vjerovatno ćete se odlučiti za onaj koji je bolje plaćen. Imate mogućnost da poboljšate status na poslu. Mladi Ovnovi mogu naći honorarni posao koji će im omogućiti da steknu dobro iskustvo.

BIK (21.4.- 21.5)


Posao – Početak perioda donosi dobre mogućnosti za proširenje saradnje, posebno sa onima na koje inače niste računali ali ste se potajno nadali da će vam pružiti šansu da pokažete sve što znate. Ako vam se dopadne ideja o privatnom biznisu, biće vam potrebna podrška Škorpije, Jarca ili Riba, ili bar neki njihov savjet a moguć je ulazak i u partnerski odnos. Budite oprezni u radu s Ovnom ili Lavom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)


Posao – Trudite se da držite konce svega što se dešava na vašem mjestu u svojim rukama ali ste svjesni da nemate baš na koga da se oslonite. Ako ste od nedavno na novom radnom mjestu, bio bi dobro da ne ulazite ni u kakve rasprave kako sa kolegama tako ni sa pretpostavljenim čak i ako ste u pravu. Mnogi će dobiti povoljnu priliku da započnu rad sa strancima ili da pređu na novo, mnogo bolje radno mjesto.

RAK (22.6. – 22.7.)

Posao – Ovaj period može rođene početkom znaka inspirisati na neki nov posao ili će poželjeti da se oprobaju u nekom poslu o kome duže vrijeme razmišljaju. Oni koji traže posao, naći će ga posredstvom dobre prijateljice ili osobe koja je bliska vašoj kući. Nemojte trošiti novac na nepotrebne kupovine.

LAV (23.7.- 22.8.)

Posao – Ovo je jedan od boljih perioda za većinu predstavnika vašeg znaka, naročito ako ste bili spremni da napravite ustupke i pređete preko nečega u radu sa Bikom, Ribama, Vagom ili Jarcem. Pokušajte da tokom ovog perioda obnovite veze i kontakte s onima ste povremeno bili u konfliktu ako ih cijenite i ako znate da na njih možete da se oslonite. Dobićete ponudu da se sretnete sa neki ko će željeti da sa vama započne novi posao.

poslovni horoskop

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Period odgovara onima koji vole slobodu, ne vole fiksno radno vrijeme ili su već u godinama kada im svaka vrsta autoriteta smeta. Mlade Djevice najvjerovatnije veoma hrabro kreću u nove poslovne poduhvate i to sa strancima ne razmišljajući da li će se to isplatiti već samo koliko će im se isplatiti. Trenutno ste jedan od najsmjelijih znakova kada su novi poslovi u pitanju.

VAGA (23.9. – 22.10.)


Posao – Potrebni su vam dobri savjeti, dobra organizacija posla i malo više samopoštovanja. Neko je uspio da vas pokoleba u vašoj sigurnosti u sebe i sada pokušavate da se rehabilitujete na sebi svojstven način. Dobro stanje na bankovnom računu je za vas najbolja rehabilitacija. Uspjet ćete da nagovorite dobrog prijatelja ili možda prije kolegicu da prihvate vaš prijedlog za zajednički posao.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao – Najveća opasnost kojoj možete sebe izložiti je pretjerano iznošenje ideja pred onima koji jedva čekaju da vide šta smjerate da bi vas pretekli u tome. I dalje ste prilično naivni kada je u pitanju saradnja sa onima na koje računate a koji su vas više puta iznevjerili. Ipak, najvjerovatnije planirate neki posao u tajnosti koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju.

STRIJELAC (23.11.- 21.12.)

Posao – Osjećate veliku potrebu za kreativnim izražavanjem moguće u umetnosti i nećete odoljeti da ne krenete u neke nove projekte čak iako niste sigurni da će biti isplativi. Početak sedmice donosi neke neočekivane prihode ili novac preko igara na sreću. Mogući dobici preko saradnje sa Lavom ili preko zajedničkog posla sa Vagom.

JARAC (22.12.- 20.1.)

Posao – Naporan period za one tipične, ambiciozne Jarce koji žele da uvijek bude po njihovom a to neće moći baš tako lako da se dogodi. Na vašu direktnost neko će odgovoriti lukavošću i vi ćete morati da preuzmete takav stil borbe pošto oni koji vas ne vole nisu usamljeni. Osećat ćete se kao da vam je nekakva opasnost za petama ali bolje nađite način kako da uspostavite dobru komunikaciju sa Blizancima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Posao – Vaša razmišljanja u vezi sa novim izvorom zarade, novcem, završavanjem raznih formalnih stvari koje se odnose na poslovnu sferu do te mjere vas opterećuju da vam se čini da ništa drugo i ne radite nego jurite papire i potrebnu dokumentaciju. Ipak nešto značajno će se desiti što će vas pomjeriti s mrtve tačke. Financijska situacija se polako stabilizuje, ali ipak, pazite da vas neko ne pokrade.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao – Dobro ćete se snaći u ovoj sedmici, posebno ako vaš posao ima veze sa medijima ili sa putovanjima. Pokušajate da se priviknete na stil rada jednog Raka ili Lava. Neko će željeti da vas po svaku cijenu pridobije za svoje planove. Moguće da će se raditi o nekome ko nije ni približno tako prijatan kako će željeti da se predstavi. Preko prijateljskih veza pristiže vam neka vrsta finansijske pomoći.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rabija Grabus
Rabija Grabus
Rabija Grabus je multimedijalna novinarka na medijima tnt grupacije. Za biznis portal poslovne.com prati aktuelne biznis vijesti.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima