POSLOVNI HOROSKOP: Naporan period za Škorpije!

Za Škorpije naredni period bit će naporan, dok pripadnici znaku Ovan imat će prilike za realizaciju novih poslovnih ideja. Poslovni horoskop pročitajte u nastavku i otkrijte šta vas čeka ove sedmice na poslu.

OVAN (21.3.- 20.4.)

Posao – Prvih dana perioda možete dobiti neku novu ideju u vezi s poslom sa nekim s kim ste se oduvijek dobro slagali. Ovo je period gdje vi možete biti prilično naivni kada je u pitanju posao koji vam nudi jedan Rak. Kako se sedmica bude bližila kraju tako ćete i vi imati sve više ideja kako da riješite važne financije dileme, posebno ako namjeravate da uđete u dil s jednim Jarcem.

BIK (21.4.- 21.5)

Posao – Karijera bi mogla krenuti uzlaznom linijom ako biste bili dovoljno spretni da se snađete u situaciji koja nije baš sjajna ali nije ni nemoguća po pitanju rješavanja nekih praktičnih problema. Očekuje mnogo više nego što je to trenutno moguće u radu s Ovnom ili Škorpijom. Želite da privučete pažnju neke osobe koju smatrate sposobnom da u financijskom pogledu podrži vaš projekat.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao – Osjećate se pomalo iscrpljenim zbog pretjeranih aktivnosti kojima ste sebe izlagali a vjerovatno ste bili pomalo zbrinuti zbog onog što vas čeka tokom ove sedmice. Imate jasno zacrtan cilj i dobro znate šta je za vas najbolje u saradnji sa strancima. Bićete u prilici da se dogovorite s Ovnom ili Vodolijom oko nekih bitnih pitanja.

RAK (22.6. – 22.7.)

Posao – Ovaj period vam donosi razgovore sa onima sa kojima možete dobro da se razumijete, naročito ako ste već planirali susret s drugim Rakom, Vodolijom, Bikom ili Škorpijom. Imate o čemu da razgovarate tokom ove sedmice sa saradnicima i da razrađujete planove.

LAV (23.7.- 22.8.)

Posao – Nemate utisak da vas bilo ko razumije, jer su vaši planovi prilično veliki, a realno nemate još uvijek mogućnosti da ih i ostvarite. Budite spremni na neko prelazno rješenje, dok se ne ukaže posao koji vam odgovara. Prilično neracionalno trošite novac zbog čega možete doći u situaciju da od nekoga morate da pozajmite određen iznos.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Period vam donosi vam mogućnost obnavljanja poslovnih veza s onima na koje do skora niste mogli da računate. Ako budete dovoljno inventivni, moći ćete da se na fini način nametnete nekom s kim nemate mnogo dodirnih tačaka u pogledu načina rada ali ste za tu osobu ipak autoritet. Ne ulazite u rasprave s Rakom. Moguć je poveći priliv novca od nekog na koga niste računali.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Posao – Vjerujete u mogućnost pomirenja s Ovnom ili ćete pokušati da na lijep način nametnete svoj stav u vezi s partnerskim odnosom koji bi po vama mnogo bolje funkcionisao kada bi Bik il Devica bili kooperativniji. Nemojte ulaziti u nepotrebne rasprave sa Lavom koji vam je u stvari naklonjen. Nekome je stalo da obnovi saradnju sa vama, moguće drugoj Vagi ali nemojte se utrkivati ko će koga da nadmudri.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao – Naporan period za one koji nisu kooperativni i ne umiju da se dogovaraju, naročito ako se radi o poslu u koji treba a uložite dosta svog novca. Ne bi trebalo da nesmotreno uzimate kredite ili da se previše zadužujete, da se prepuštate nerealnim maštanjima. Završite prvo neophodne poslove koji su vam postali veliko opterećenje. Ribe i Bik će se potruditi da vam daju na znanje da su spremne na svaki dogovor sa vama.

poslovni horoskop

STRIJELAC (23.11.- 21.12.)

Posao – Početkom sedmice možete očekivati povoljne vijesti od nekog na koga ste računali u poslu koji je veoma zahtjevan. Imate mogućnost da popravite svoj status na poslu. Želite da dobijete priliku da pokažete koliko vam je stalo da šansu koja vam se ukazala iskoristite na najbolji način. Ne bi trebalo da ignorišete nečije dobre namjere, posebno ako se bavite muzikom ili sportom.

JARAC (22.12.- 20.1.)


Posao – Ovaj period vam može donijeti nov posao ili završetak jednog projekta na kome ste dugo radili. Imate priliku da se pokažete u dobrom izdanju u društvu nekog ko ima u vas povjerenja. Ako vam se dopada ideja o obnavaljanju odnosa sa Lavom, pokažite više inicijative. Od vašeg stava mnogo toga zavisi, naročito ako ste u radu orijentisani na Škorpiju, drugog Jarca ili Ribe.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Posao – Početak sedmice donosi nove poslovne mogućnosti. Imaćete priliku da se sretnete s nekim ko ima mnogo novih ideja na koje vi nećete ostati ravnodušni, naprotiv, bićete spremni da se prihvatite nekog novog posla koji bi mogao da vam vrlo brzo postane isplativ. Nemojte se nervirati kada je u pitanju saradnja s jednim vodenim znakom. Mogući su vanredni dobici u igrama na sreću ili ćete dobiti vrijedan poklon.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao – Vjerujete u mogućnost postizanja dogovora s nekim ko vam se oduvijek veoma dopadao kao ličnost i prema kome imate veliko poštovanje. Neko će vam ponuditi neki vid saradnje, moguće sa strancima i vi ćete to prihvatiti nezavisno od okolnosti pod kojima biste morali obavljati posao. Imate priliku da se pomirite sa Djevicom. U financijskom pogledu nemate o čemu da brinete. Neko će vam pomoći da nađete potrebno rješenje za eventualne dugove.

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima