POSLOVNI HOROSKOP: Zbog previše posla mnogi znakovi osjećat će se iscrpljeno!

Vrijeme je da se malo odmorite i opustite

Blizance ove sedmice očekuje novi izvor prihoda, dok se pripadnicima znaku Ovan preporučuje da ne ulaze u transakcije sa Lavom ili Vodolijom. Poslovni horoskop i ove sedmice donosi sve detalje koji vas očekuju u narednom periodu!

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Posao – Imate potrebu da se istaknete, posebno u poslovima u vezi sa javnošću, moguće u sportu, politici ili umjetnosti, ali i u sferi marketinga. Nemate milosti prema konkurenciji, ali sa nekima od njih možete naći zajednički interes i započeti nov posao. Ovaj period vam donosi probleme u radu sa osobama poznatim u javnosti. Dobićete obećani novac ali ćete morati da se prilično pomučite da bi se to i dogodilo. Nemojte ulaziti u bilo kakvu transakciju sa drugim Lavom ili Vodolijom.

   BIK (21.4.- 21.5)

Posao – Imate veliku potrebu za dokazivanjem da ste u pravu i vaša sposobnost da ubijedite druge u ono što želite dolazi do izražaja. Ako se bavite poslom u kome može da dođe do izražaja snaga vaše ličnosti ili principijelnost, to može stvoriti probleme sa pretpostavljenim ili sa kolegama. Najviše novca može vam otići na neke stvari za domaćinstvo ili ako ste mladi za kupovinu kompjutera ili elektro uređaja. Pazite samo da li vam prodaju ispravnu stvar.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Posao – Niste pretjerano zadovoljni razvojem situacije na poslu, naročito ponašanjem osoba od kojih očekujete tačne informacije. Čuli ste nešto što vas dovodi u izvjesnu dilemu u pogledu toga kako da se postavite u buduće u vezi sa poslovnim partnerima u inostranstvu. Financijska situacija vas brine, jer mnogo radite a novac ne stiže. Vrlo brzo će se popraviti a naći ćete i neki nov izvor prihoda

poslovni horoskop


  RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Ako se bavite medicinom, farmacijom, umjetnošću, početkom sedmice ste u situaciji da napravite dobar aranžman sa nekim ko radi za stranu kompaniju ili često putuje u inostranstvo. Ako ste mladi, trebalo bi da obnovite znanje stranih jezika. Nemojte zaključivati posao sa Blizancima sa kojima ste već imali problema u komunikaciji. Troškovi vam se nagomilavaju a vi nikako da postignete cilj, a to je da započnete posao sa osobama koje su vam ga odavno obećale.

   LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – Imate previše posla koji vas u priličnoj mjeri opterećuje jer biste se radije bavili poslovima u kojima bi vaša kreativna crta mogla doći do izražaja. Jedna Riba vam može stavljati primjedbe bez većeg razloga a jedan Lav su vam desna ruka u poslu. Budite istrajni u realizaciji svojih planova. Neko će vam ponuditi posao koji će biti dobro plaćen a vi ćete misliti da je ispod vašeg nivoa. Nemojte se previše dvoumiti nego ga prihvatite. Trebalo bi da igrate igre na sreću i to početkom perioda.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Vaša ambicozna priroda dovodi vas do iscrpljivanja. Ako ste sada već poprilično klonuli, poslušajte savjete da izbjegnete društvo onih koji vas icrpljuju a ništa vam konkretno ne pomažu. Jedan Jarac vam pomaže, a vi toga vjerovatno niste ni svjesni. Nervira vas neizvjesnost koju vam stvaraju neredovni prihodi i neka dugovanja koja smatrate da su vam nametnuta bez razloga. Previše se opterećujete pitanjima novca.

 VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – Uspjet ćete da zahvaljujući sretnim okolnostima svoje ideje materijalizujete i da moguće postanete popularni. Mogući su kontakti sa raznim osobama, razni obrti na poslu, mnogo druženja i prilično uloženog napora. Od Ovna ili Škorpije dobijete interesantnu vest. Igrajte igre na sreću i vaš znak je jedan od onih koji bi mogao da nešto dobije, naročito ako vam je podznak u Ovnu, Strijelcu ili Vodoliji.

  ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao – Vaše ambicije su realne. Potrebna vam je dobra organizacija posla i malo više povjerenja i u sebe i u kolege. Niko vas neće iznevjeriti, ma kako vam situacija izgledala možda nepovoljnom. Jedan Ovan će vam ponuditi posao koji će vam se brzo isplatiti. Možete očekivati lijepe prihode, ako budete dovoljno taktični, uporni i spremni na saradnju sa novim kolegama koji imaju svoje uslove pod kojima žele da rade sa vama.

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.) 

Posao – Želećete mnogo ali u stvari ne bi trebalo da žurite sa donošenjem odluka jer vam malo toga ide u prilog. Dobijate ponudu za zajednički posao sa Lavom. Ako budete išli negdje na put, bićete skloni da trošite više nego što ste planirali. Nikako nemojte pristati na neku kupovinu ili pravljenje financijskog aranžmana sa Blizancima i Djevicom. Nepovoljan period za transakcije sa njima i dalje traje.

   JARAC (22.12.- 20.1.)

Posao – Prva tri dana ovog perioda pokušajte da budete manje uporni, kritički nastrojeni i pokušajte da imate razumijevanja za rođene u znaku Raka, Lava ili Vodolije. Potrebna vam je mnogo bolja koncentracija,a ona će se od kraja sedmice popraviti kada budete imali na koga da prebacite dio obaveze. Imaćete neki poveći izdatak koji će vas natjerati da malo bolje razmislite o svom financijskom stanju i da budete mnogo realniji. Ne vjerujte mnogo u obećanja u vezi sa isplatom.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) 

Posao – Ako ste u saradnji orijentisani na žene, posebno na Bikove, Rakove, Lavove, iskoristite to na najbolji mogući način. Preko poslovnih kontakata predstoji interesantan susret, moguće posredstvom kolegice ili rodice. Razmišljate o promjeni posla ili saradnika. Stižu manji iznosi sa zakašnjenjem jer niste u stanju da svoje troškove svedete na razumnu mjeru. Ako planirarte kupovinu kola iz druge ruke, nepovoljan period još traje, čak i ako se radi o bliskoj osobi.

  RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – Ako se iko žalio na sumoran život to ste vi. Zaista se mnogo toga svalilo na vaša pleća. Izlazite u susret svima, a najviše ženama iz vaše porodice ili kolegicama, ma kog spola da ste i ma šta mislili o njima. Dobri kontakti sa ženama u velikoj mjeri vam olakšavaju završavanje poslova. Nečija finansijska situacija vas prilično brine i spremni ste da mu pomognete. Možete doći u situaciju da date novac bespovratno.

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima