-8.1 C
Sarajevo
Moj posaoOglas za posao / Prevent Travnik traži radnika

Oglas za posao / Prevent Travnik traži radnika

Prevent Travnik d.o.o. Travnik, članica Prevent Grupacije zapošljava blizu 300 uposlenika. Kombinacija stručnog tima i savremene tehnologije garantuje izuzetno visok nivo kvaliteta proizvoda koji zadovoljavaju zahtjevne standarde u oblasti proizvodnje tekstila poznatih modnih brendova.

Kontinuirano ulaganje u stručnost i obučenost naših kadrova, u savremenu opremu i tehnologiju, održavanje i razvoj visokog nivoa kvaliteta naših proizvoda je ono što nas čini Vašim pravim izborom. Ako ste u potrazi za izazovima, težite usavršavanju, uporni ste, odgovorni i želite biti dio našeg tima, pridružite nam se. Objavljujemo oglas za poziciju

Projekt koordinator (m/ž)

Mjesto rada: Travnik

Vaše primarne odgovornosti uključuju nadzor nad realizacijom terminskog plana za uvodjenje novih nominiranih projekata do 3 mjeseca poslije početka serijske poizvodnje, kao i svih operativnih aktivnosti na serijskim projektima u saradnji sa program menadžerima / voditeljima timova. Priprema sedmičnih izvjestaja o statusu serijskih projekata i eventualnih eskalacija (internih i eksternih) kao i planiranje i moderiranje sastanaka za pregled statusa projekata (min. 1x sedmično za nove projekte, min. 1x mjesečno za serijske projekte) sastavni su dio vaših odgovornosti. U segment vaše odgovornosti spada i svakodnevna komunikacija sa kupcima o tekućim aktivnostima kao i prevođenje tehničke dokumentacije sa njemačkog jezika na bosanski i distribucija unutar odjela.

Opis poslova podrazumijeva i nadzor nad narudžbama i realizacijom uzoraka, koordinaciju i nadzor nad uvođenjem i lansiranjem promjena u proizvodne procese po zahtjevu kupca te sprovođenje ostalih aktivnosti po dogovoru sa program menadžerom / voditeljem tima.

Nudimo izazovno, po mnogo čemu u Bosni i Hercegovini iznimno, profesionalno radno okruženje, stimulativna primanja uz osiguran profesionalni i osoban razvoj, obuku i usavršavanje.

Uslovi koje kandidati trebaju ispunjavati su:

  • Aktivna upotreba njemačkog jezika (C1) u govoru i pismu;
  • SSS, VŠS, VSS;
  • Poželjno iskustvo rada u industrijskom okruženju;
  • Napredno poznavanje MS Office alata;
  • Spremnost za putovanje u inostranstvo;
  • Posjedovanje vozačke dozvole B kategorije.

Prijave, uz priloženu biografiju, dostavite putem maila [email protected].

Oglas ostaje otvoren sedam dana od dana objavljivanja, ili do popunjavanja pozicija.

Samo kandidati koji uđu u uži izbor bit će kontaktirani.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

spot_img