-6.1 C
Sarajevo
Poslovne vijestiNovo u Tuzli, Salon ljepote 4U! Odvojite vrijeme za sebe

Novo u Tuzli, Salon ljepote 4U! Odvojite vrijeme za sebe

Salon ljepote 4U – Prekrasne frizure, vrhunska manikura i pedikura, kozmetičke usluge depilacije, sminkanja, ali i masaže.

Posjetite Salon ljepote 4U za njegu lica i tijela, te uz ugodan abijent te vrhunske usluge odvojite vrijeme za sebe i opustite se u jednom od mnogobrojnih tretmana u ponudi.

Sa velikom količinom ljubavi, znanja i iskustva pružaju usluge tretmana lica, pedikuru i manikuru. Također radimo depilacije, masaže te šminkanja. Svakako u ponudi je i solarij.

U opuštajućoj i ugodnoj atmosferi Salona 4U možete uživati u svim kozmetičkim i frizerskim tretmanima po pristupačnim cijenama. Sve na jednom mjestu! Zakoračite u Salon ljepote 4U i prepustite se uljepšavanju od glave do pete.- Oglašavanje -Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

”Uz kvalitetne tretmane trudimo se pružiti korisne savjete o njezi kože tijela koji će produljiti učinak tretmana i pomoći u odabiru pravih preparata za daljnju njegu”, ističu iz ovog Salona.

Potražite ih u Tuzli, Izeta Sarajlića br 7.

TNT Radio podržava porodične biznise

Kako bi podržali male porodične biznise i omogućili njihovu što bolju vidljivost, TNT Radio pokrenuo je jedinstvenu inicijativu u kojoj osigurava mjesec dana besplatne reklame za novoosnovane porodične firme na nekom od lokalnih TNT radija u svojoj Grupaciji, u Travniku, Zenici, Tuzli i Sarajevu. Javite se!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima