20 C
Sarajevo

Novo u Sarajevu – Frizerski salon Frisco

Frizerski salon Frisco nudi muške i ženske frizure, šišanje, feniranje, dekolonizacija, farbanje, tretmani za njegu kose, te brijanje i sređivanje brade

Novo otvoreni frizerski salon Frisco u ul. Azize Šaćirbegovic br. 48 Hrasno – Sarajevo nalazi se kod čevabdžinice Besko i Zmaj.

”Nudimo usluge sve vrste šišanja za žene, muškarce , djecu i žene sa Hidžabom. Sve vrste feniranja na sve dužine cijena je 8 km i svaki klijent ima svoju karticu i 4 KM feniranje je gratis za žene. Nudimo i za muškarce sve vrste brijanja brade sa cijenom od 4 KM i naravno imaju karticu 4 KM gratis brijanje”, istakli su iz frizerskog salona Frisko.

Sa vrhunskim proizvodima TIGI i kraljevskim tretmanom u 4 faze za njegu kose.

”Kod nas možete donirati kosu za djecu oboljelih od raka ”Srce za djete”, dužina kose mora biti minimalno 30 cm”, istakli su iz ovog frizerskog salona.

Frizerski salon Frisco kontaktirajte na broj 062-937-413 ili ih pronađite na društvenim mrežama.

TNT Radio podržava porodične biznise

Kako bi podržali male porodične biznise i omogućili njihovu što bolju vidljivost, TNT Radio pokrenuo je jedinstvenu inicijativu u kojoj osigurava mjesec dana besplatne reklame za novoosnovane porodične firme na nekom od lokalnih TNT radija u svojoj Grupaciji, u Travniku, Zenici, Tuzli i Sarajevu. Javite se!

0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
spot_img