-5.1 C
Sarajevo
Vrijeme za odmorMozzart kladionica isplaćuje sve koji su igrali da Đoković osvaja US Open

Mozzart kladionica isplaćuje sve koji su igrali da Đoković osvaja US Open

Mozzart kladionica će isplatiti sve igrače koji su tipovali da će Đoković biti šampion US opena za 2020. godinu, prenosi biznis portal poslovne.com

Jedan trenutak nepažnje i surova kazna organizatora US opena da najboljeg tenisera svijeta diskvalifikuju sa njujorškog grend slema i time Novaka Đokovića spriječe da se po broju titula sasvim primakne Rafaelu Nadalu i Rodžeru Federeru, prenosi biznis portal poslovne.com

I možemo sad da zalazimo u teorije zavjere, da se pitamo da li bi ista odluka bila donjeta i da je neko drugi u pitanju… Ali i ne moramo. Jer bilo bi to uzaludno rasipanje energije u vremenima koja treba njegovati. U vremenima kada Srbija ima najboljeg na svijetu. I u tome treba da uživa, piše Mozzartsport.

Stoga se i Mozzart kladionica potrudila da se ovaj nesrećni meč što prije zaboravi, pa će tako isplatiti sve igrače koji su tipovali da će Đoković biti šampion US opena za 2020. godinu!

”Dakle, ne vraćamo samo ulog, već isplaćujemo punu kvotu kao dobitnu!”, ističu iz Mozzart kladionice.

A tek da podsjetimo, prognoza da će Đoković prigrliti i 18. grend slem titulu pred početak turnira iznosila je 1,80. I bio je Đoković na pravom putu. Zagrija se osvajanjem pehara na mastersu u istom gradu, pa je otpisao Damira Džumhura, Kajla Edmunda, Jan-Lenarda Štrufa, i na stranu sad taj brejk, pao bi i Pablo Karenja Busta.

Da nije pala sudija.

Ono što nije palo jeste naš optimizam da će Đoković, možda već dogodine, prestići i Nadala i Federera, ma koliko se svi trudili da mu otežaju taj zadatak. Pa kad je već tako, zašto da se nerviramo? Kad treba da uživamo, ističu iz Mozzart kladionica.

Uz najbolji tenis. Vašeg omiljenog tenisera. I vašu omiljenu kladionicu.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

spot_img