MojPosao – Vodeći portal za zapošljavanje

MojPosao nudi brojne prilike za posao

Internet stranica MojPosao.ba je internet vodič do brzog zaposlenja u vlasništvu kompanije Kolektiv, koji osobama koje traže posao omogućava brz i efikasan kontakt sa kompanijama koje nude poslove.

Istovremeno, kompanijama koje traže radnike pomaže da što brže i jednostavnije nađu željene radnike.

Portal MojPosao.ba se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, te linkova na vanjske stranice.

Agencija za posredovanje pri zapošljavanju MojPosao.ba posluje u okviru kompanije Kolektiv d.o.o. koja je osnovana 2001. godine. Specijalizovani su za posredovanje pri zapošljavanju u širim oblastima tržišta rada i za različite profile kandidata.

”Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu naših konsultanata u području regrutacije i selekcije, te primjeni savremenih metoda selekcije, u mogućnosti smo pružiti brzo i kvalitetno rješenje za potrebe naših klijenata i uspješno procijeniti potencijal kandidata. U cilju pronalaska odgovarajućih kandidata klijentima nudimo sveobuhvatan portfolio usluga koje se mogu koristiti pojedinačno ili u paketu”, ističu iz ove kompanije.

”Kandidati su naši partneri u procesu selekcije i naš najznačajniji resurs”, naveli su. Svakom kandidatu pristupaju sa maksimalnom profesionalnošću i predanošću. Nastoje održati stalni kontakt sa kandidatima u cilju provjere zainteresovanosti za aktuelne konkurse, promjenu posla, te planiranje i razvoj karijere.

Šta podrazumijeva registracija na mojposao.ba?

Registracijom na portalu MojPosao.ba fizička lica dobijaju dodatne mogućnosti praćenja ponude radnih mjesta (putem newsletter/mailing lista), kao i druge prednosti u sklopu profila registrovanog člana.

Registracija je besplatna i dostupna svim posjetiocima portala. Prilikom registracije je potrebno da korisnik popuni formular sa ličnim podacima. Ovi podaci ostaju snimljeni u evidenciji MojPosao.ba, koriste se za pružanje usluga korisnicima (npr. slanje biografija Poslodavcima) i neće biti korišćeni u druge svrhe. Registracija se vrši vrlo brzo i odmah se potom dobijaju sva dodatna prava koja pripadaju registrovanim članovima.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Alem
Alemhttps://poslovne.com/
Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima