-6.1 C
Sarajevo
Poslovne vijestiMojPosao - Vodeći portal za zapošljavanje

MojPosao – Vodeći portal za zapošljavanje

MojPosao nudi brojne prilike za posao

Internet stranica MojPosao.ba je internet vodič do brzog zaposlenja u vlasništvu kompanije Kolektiv, koji osobama koje traže posao omogućava brz i efikasan kontakt sa kompanijama koje nude poslove.

Istovremeno, kompanijama koje traže radnike pomaže da što brže i jednostavnije nađu željene radnike.

Portal MojPosao.ba se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, te linkova na vanjske stranice.

Agencija za posredovanje pri zapošljavanju MojPosao.ba posluje u okviru kompanije Kolektiv d.o.o. koja je osnovana 2001. godine. Specijalizovani su za posredovanje pri zapošljavanju u širim oblastima tržišta rada i za različite profile kandidata.

”Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu naših konsultanata u području regrutacije i selekcije, te primjeni savremenih metoda selekcije, u mogućnosti smo pružiti brzo i kvalitetno rješenje za potrebe naših klijenata i uspješno procijeniti potencijal kandidata. U cilju pronalaska odgovarajućih kandidata klijentima nudimo sveobuhvatan portfolio usluga koje se mogu koristiti pojedinačno ili u paketu”, ističu iz ove kompanije.

”Kandidati su naši partneri u procesu selekcije i naš najznačajniji resurs”, naveli su. Svakom kandidatu pristupaju sa maksimalnom profesionalnošću i predanošću. Nastoje održati stalni kontakt sa kandidatima u cilju provjere zainteresovanosti za aktuelne konkurse, promjenu posla, te planiranje i razvoj karijere.

Šta podrazumijeva registracija na mojposao.ba?

Registracijom na portalu MojPosao.ba fizička lica dobijaju dodatne mogućnosti praćenja ponude radnih mjesta (putem newsletter/mailing lista), kao i druge prednosti u sklopu profila registrovanog člana.

Registracija je besplatna i dostupna svim posjetiocima portala. Prilikom registracije je potrebno da korisnik popuni formular sa ličnim podacima. Ovi podaci ostaju snimljeni u evidenciji MojPosao.ba, koriste se za pružanje usluga korisnicima (npr. slanje biografija Poslodavcima) i neće biti korišćeni u druge svrhe. Registracija se vrši vrlo brzo i odmah se potom dobijaju sva dodatna prava koja pripadaju registrovanim članovima.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima