Besplatna promocija

Objavi priču o svom startupu, porodičnom biznisu ili obrtu!

Sve pozitivne priče ćemo objaviti na sajtu Poslovne.com i našoj social media zajednici koju čini 2 miliona fanova. Ako tvoja priča bude posebno zanimljiva objavit ćemo je 30 regionalnih portala, 7 radio stanica i 2 tv kanala BESPLATNO! Idealan marketing boost za tvoj novi biznis. Piši nam na info@poslovne.com 

 

Dino Lolić

Osnivač

Alem Lolić

Direktor

Melisa Čančar-Karahodža

Direktorica prodaje

Alem Sinanović

Urednik online medija

Mi smo ekipa zaljubljena u medije, marketing i male biznise. Od 1997 godine pomažemo poduzetnicima da ostvare snove, kreiraju brendove i razvijaju firme!

Dio smo regionalne TNT Grupacije koju čine dva radijska brenda sa 7 lokalnih stanica, 4 TV kanala i mreža od 30 web stranica.

Poslovne.com je domaći biznis portal na kojem vam donosimo biznis vijesti, biznis ideje, poslovne savjete, oglase za posao i mnoge druge stvari vezane s biznisom.

Kroz zanimljive i informativne tekstove budite prvi koji primaju novosti iz poslovnog svijeta, što vas čini dominantnijim nad neinformisanom konkurencijom.

Poslovne vijesti su ključne za pravilno interveniranje ovisno o stanju na tržištu, poduzimanje pametnih koraka, prepoznavanje prilika i mogućnosti, te brze reakcije.

U kategoriji poslovne vijesti svakodnevno vam donosimo novosti iz poslovnog svijeta u Bosni i Hercegovini.

Biznis ideje su glavna kategorija sajta na kojoj možete dobiti inspiraciju za pokretanje vlastitog biznisa i informirati se o tome koji su biznisi najprofitabilniji u današnje vrijeme.

Donosimo vam ideje za jednostavne i lako pokretljive biznise, te sve potrebne resurse za pokretanje posla.

Poslovni savjeti je kategorija web stranice poslovne.com u kojoj ćete od stručnjaka iz raznih oblasti primati izuzetno korisne savjete, neophodne za konkurentnost na tržištu.

Savjeti experta iz raznih područja pomoći će vam da unaprijedite svoje poslovanje i povećate prihode.

Poslovni savjeti za male i velike poduzetnike, kao i individualce koji su u potrazi za poslom.

Poboljšajte svoje poslovanje i efektivno iskoristite svoje resurse uz razne savjete za biznis.

Zanima vas saradnja?
Javite nam se!

Melisa Čančar – Karahodža
Direktorica prodaje

melisa@tnt.ba
0038762 553 222