PoslovneGeek svijetMicrosoft uvodi velike promjene u Windows 10, evo koje

Microsoft uvodi velike promjene u Windows 10, evo koje

Microsoft uvodi velike promjene i to najavljuje već dugo – Već dugo vremena Microsoft najavljuje nadogradnju koja će vizualno preoblikovati njihov globalno popularni operativni sistem Windows 10

Iz ove tehnološke firme najavili su veliku ‘vizualnu preinaku’ Windowsa koja će svim korisnicima jasno dati do znanja da se Windowsi vraćaju u igru. The Verge izvještava da prve informacije o novom dizajnu stižu iz oglasa za posao gdje Microsoft traži osobu koja će voditi softverski inženjering za tim iza Windows Core User Experiencea.

Podsjećamo, Microsoft je još prije maknuo sve reference na ‘vizualnu obnovu’ nakon što je hrpa Windows entuzijasta opazila oglas koji najavljuje vizualnu nadogradnju sistema koji je ostao neizmjenjen već deset godina. Prema brojnim izvorima, Windows 10 bi ove godine trebao dobiti najveću vizualnu nadogradnju do sad.

microsoft uvodi velike promjene
Microsoft uvodi velike promjene

Kako doznajemo, nadogradnja nosi ime Sun Valley, a o njoj je prvo pisao Windows Central. Microsoft planira promijeniti Start meni, File Explorer i ugrađene aplikacije kako bi ih vizualno uskladili. Promjene također uključuju promjene slajdera, tipki i kontrola koje se protežu kroz cijeli sistem i aplikacije koje se na njemu pokreću.

Microsoft također radi na poboljšavanju korisničkog iskustva u modu za tablete, s ciljem nadograđivanja linije uređaja Surface.

Svi ovi dodaci dolaze kao rezultat Microsoftovog povećanog interesa za Windows operativni sistem. Panos Panay, šef odjela za razvoj platforme Surface također radi na nadogradnji Windowsa 10 koji, uslijed pandemije, bilježi dramatični porast broja aktivnih korisnika.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Alem
Alemhttps://poslovne.com/
Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima