Poslovne vijestiLumpi dječije pelene ocjenjene najboljom ocjenom u istraživanju „Odabrale mame“

Lumpi dječije pelene ocjenjene najboljom ocjenom u istraživanju „Odabrale mame“

Prateći aktuelne trendove istraživanja tržišta iz susjednih zemalja, u Bosni i Hercegovini je započela realizacija dugoročnog projekta„Odabrale mame“, koji pruža mogućnost izuzetno osjetljivoj kategoriji kupaca – mamama da vrednuju i preporuče korištene proizvode i usluge. Kroz istraživanje zadovoljstva potrošača, mame sada imaju priliku istaći proizvode kojima vjeruju i koji zadovoljavaju najviše kriterije njihovog ocjenjivanja.

Birajući samo najbolje za svoje bebe, u kategoriji „Dječije pelene“, visokom ocjenom 4,9 od maksimalnih 5,0 mame su ocijenile Lumpi dječije pelene. Radi se o pelenama trgovačkemarke Konzuma i Mercatora, koje su godinama unazad najtraženiji proizvod u kategoriji proizvoda za bebe u Konzum i Mercator prodajnim objektima.

Veliko mi je zadovoljstvo da su pelene naše trgovačke marke Lumpi dobile najbolju ocjenu od mama koje s toliko ljubavi i pažnje, a uz to uz izuzetno visoke kriterije za bezprijekornu njegu biraju proizvode za svoje bebe. Ponosan sam jer od sada Lumpi dječije pelene nose oznaku „Odabrale mame“ što je potvrda najbolje ocjene u svim kategorijama istraživanja, a to su: zadovoljstvo, kvalitet, vrijednosti za novac i namjera preporuke.“ – izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketing Konzuma i Mercatora.

Istraživanje „Odabrale mame“ pokazuje prosjek ocjena različitih kriterija, a provedeno je korištenjem CAWI metode. Realizovano je u periodu od 24.06. do 02.07.2022. godine na nacionalnom uzorku od 757 ispitanica različitih dobnih skupina.

“Sretna sam da i mame u BiH, kao najlojalniji kupci i one čijoj preporuci se vjeruje, imaju priliku dati svoju ocjenu proizvodima i uslugama na osnovu zadovoljstva, kvalitete i vrijednosti za uloženi novac. Kategorija “Dječije pelene” ima posebnu vrijednost, jer su mame pri izboru proizvoda za djecu zahtjevan kupac, ali i najiskrenije brend ambasadorice kada su zadovoljne. Stoga, i ukupna ocjena 4,9 za Lumpi dječije pelene ima posebnu vrijednost – odabrale su ih mame i preporučile kao najbolje.” – izjavila je Minela Vilić, direktorica agencije MiVi Communications, nositelj licence Odabrale mame za BiH.

Lumpi dječije pelene izdvojile su se u svojoj kategoriji kao proizvod koji ispunjava sva očekivanja za sigurno i sretno odrastanje mališana. Nježna bebina koža ostaje suha tokom dana i noći uz najnoviju SAP tehnologiju (Super Absorbent Polymer), koja osigurava maksimum upijanja i zaštitu od curenja. Anatomski su oblikovane sa širokom elastičnom trakom i bebi osiguravaju slobodan i neometan pokret. Lumpi pruža sveobuhvatnu njegu i zato je prvi odabir za mame, a mama zna šta je najbolje za njenu porodicu.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima