Koristite li Akta Registar? Upoznajte sve prednosti najažurnije baze kompanija u BiH

Poslovni portal akta.ba posjeduje najveći i najažurniji Registar kompanija i institucija sa preko 365.000+ pravnih subjekata.

Više od 15 godina je ovaj Registar najmoćniji alat kompanijama u BiH i regiona u pronalaženju, ali i provjeravanju postojećih i potencijalnih klijenata, poslovnih partnera i saradnika.

Stoga se postavlja pitanje koristite li Akta Registar? Najveća prednost Akta Registra jeste relevantnost i ažurnost podataka koji se osvježavaju svakodnevno.

Upravo zbog toga predstavlja veliku pomoć za firme, što potvrđuje veliki broj korisnika koji su prepoznali korist i kvalitet usluge koje nudmo.

«Ne samo da ćete pronaći potencijalne kupce i partnere, već ćete biti u mogućnosti da saznate ko su glavne odgovorne osobe, kontakt informacije i finansijske pokazatelje», navodi Adisa Sarajlija, direktorica prodaje Akta.ba portala, koja sa svojim timom nastoji objasniti firmama kako da uz pomoć registra povećaju prodaju i donesu bolje poslovne odluke.

Dakle, Akta Registar nudi dnevno ažurne informacije važne za svakodnevno poslovanje – od osnovnih kontakt informacija, vlasničke strukture, do pregleda blokada transakcijskih računai kompletnih finansijskih pokazatelja za proteklih 10 godina.

koristite li akta registar?

Ovakav pregled informacija o uspješnosti poslovanja određenih firmi, pomoći će vam u donošenju dobrih poslovnih odluka, a time i sigurnije i kvalitetnije poslovanje.

«Cilj Registra je i da poveže kompanije Bosne i Hercegovine, da omogući pristup njihovih ponuda drugim pravnim licima i na taj način poveća njihovu prodaju i potražnju, jer se u profilu kompanija koje se nalaze u Registru vezane sve informacije vezane za poslovanje te firme», dodaje Sarajlija.

Mogućnost praćenje kompanija – zaprati svojih pet zvjezdica

U sklopu Registra kreirali smo uslugu “Prati firmu” koja se pokazala kao pun pogodak jer kompanijama, tj. korisnicima usluga omogućava da brže i lakše dođu do potrebnih informacija.

Još jedna prednost Akta Registra je mogućnost uvida u sve novoosnovane firme u zadanom periodu i bilo kojem dijelu BiH, kao i pravni status firmi, te pokrenute stečajne i likvidacione postupke.

Ukoliko do sada niste imali priliku da koristite prednosti Registra, pozovite prodajni odjel Akta.ba portala, ili se prijavite ONLINE na besplatno probno korištenje.

Nakon toga, ukucajte željene i potrebne informacije i s nama Poslujte bolje!

Mogućnosti je mnogo, iskoristite ih.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rabija Grabus
Rabija Grabus
Rabija Grabus je multimedijalna novinarka na medijima tnt grupacije. Za biznis portal poslovne.com prati aktuelne biznis vijesti.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima