back to top

Online prodavnica kancelarijski.ba – toneri, printeri, multimedia i sve za školu i pisanje

Online prodavnica kancelarijski.ba – toneri, printeri, multimedia i sve za školu i pisanje

Sve za kancelariju toneri, printeri, mulitimedia u knjižari Pčelica M, Miška Jovanovića bb u Tuzli. Sve za školu i pisanje, torbe, mape i sve za sve.

U našem asortimanu možete pronaći izuzetan izbor školskog programa ili sav reklamni materijal potreban Vašem poslovanju.

Također, potrebni su Vam kvalitetan kancelarijski materijal i pribor? U online prodavnici kancelarijski.ba možete naći kompletnu opremu za kancelarije. Posjetite nas online!

Uredski materijal u online prodavinici je visoko kvalitetan, proizveden od strane renomiranih svjetskih i domaćih proizvođača.

KNJIŽARA PČELICA M

PČELICA M d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu koja od 2006. godine gradi reputaciju kroz veleprodaju i maloprodaju kancelarijskog, školskog, potrošnog materijala te opremom.

PČELICA M je dobavljač koji je posvećen klijentima i njihovim potrebama.

Mi smo servis i pomoćnik na koga se možete osloniti. Trudimo se da ne budemo samo dobavljač, već pravi partner u poslovanju.

kancelarijski.ba
kancelarijski.ba

Više informacija potražite na:

Adresa:
Miška Jovanovića b.b.
75000 Tuzla

Email:
info@kancelarijski.ba

Telefon:
035/258-239 | 035/252-264

Viber:
062/507-512

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima