6.6 C
Sarajevo
Vrijeme za odmorDoček Nove godine Beograd – odlična destinacija za sve generacije

Doček Nove godine Beograd – odlična destinacija za sve generacije

Nova godina je nešto posebno, nešto što se dugo čeka. Pogotovo kada već zakoracimo u 10. mjesec planovi lagano počinju da se prave. Kada, gdje, u koji grad i s kojom ekipom.

Ove godine učinite nešto posebno i dočekajte novu godinu u pravom stilu. Sigurno se pitate gdje možete dočekati novu godinu i da se osjećate posebno, te da to iskustvo sa sobom nosite cijeli život, odgovor na ovo pitanje je jednostavan a glasi Beograd. Naime grad koji 365 dana u godini pravi fantastične zabave i gotovo svaki petak i subotu u sedmici napravi provod za sjećanje, mora se potruditi da za novu godinu bude ekstra posebno.

Proslava nove godine

Nova godina se svaki put iščekuje s mnogo nestrpljenja i s pozitivnom tremom, jer se upravo od nje očekuje da je obilježi  veselje, radost i dobra zabava. Kada je u pitanju doček nove godine Beograd je zaista metropola koja ima šta da ponudi i u kojoj vam garantovano neće biti dosadno za novu godinu. A ako ste od onih koji se ne umaraju lako, tu je i repriza nove godine, koja obećava podjednako dobar provod. Za Novu godinu na vama je samo da se naoružate osmjehom i pozitivnom energijom, sve ostalo vam je dostupno u Beogradu.

U moru lokala i ugostiteljskih objekata u Beogradu zaista je teško odabrati onaj pravi. Ipak, od presudnog značaja biće vaši, kao i afiniteti vašeg društva s kojima proslavljate doček Nove godine Beograd.

Doček Nove godine Beograd – odlična destinacija za sve generacije
Doček Nove godine Beograd – odlična destinacija za sve generacije 2

Ako ste moderniji tip i zaljubljenik u aktuelne muzičke hitove, pravo mjesto na kom trebate da budete za doček Nove godine jesu klubovi u Beogradu . I među njima ima varijacija, te možete odabrati one u kojima nastupaju popularni DJ majstori, ili pak one u kojima za doček nove godine goste uveseljavaju poznati pop i rock bendovi.

Za sve boeme i zaljubljenike u narodne pjesme tu su najbolje kafane u Beogradu , koje i dalje odišu autentičnom atmosferom i plijene svojim tradicionalnim izgledom s kariranim stolnjacima, drvenim stolicama i limenim pepeljarama.

Ako spadate u one treće, koji za doček nove godine Beograd očekuju samo glamur, hedonizam i vrhunsko uživanje, onda obavezno pogledajte program za novu godinu koji nude restorani u Beogradu.

Ponuda za novu godinu

Kada je u pitanju nova godina ponude se kreću od najosnovnijih, koje podrazumijevaju samo ulaz u klub, pa sve do onih koje obuhvataju pun paket s prazničnom večerom i neograničenom količinom pića tokom cijele večeri.

U svakom lokalu svakako vas za novu godinu očekuje odlična muzika, pozitivna atmosfera i mnogo dobrog druženja, što je često začinjeno i nastupom trubača u ponoć i ispijanjem šampanjca u trenutku kada se kazaljke poklope.

Generalno ponude se dijele u dvije velike kategorije, a to su one za kafiće i splavove i one za restorane i hotele.

Rezervacije u kafićima i splavovima nisu pretjerano skupe i one se kreću od 50 do 80 pa čak i u nekim lokalima do 90 eura. Razlog je zato to u ovim lokalima pretežno se očekuje mlađa klijentela i same rezervacije ne mogu biti previše skupe jer ih mali neće moći sebi priuštiti. Naravno tu su i kafići koji nude rezervaciju od svega 10 do 20 eura što je naravno dobro jer bez obzira na budžet pronaći ćete lokal za sebe.

Za nešto stariju klijentelu tu su restorani i hoteli koji laganom muzikom i ukusnim jelima očaravaju sve svoje goste. Rezervacije u ovim lokalima kreću se od 100 do 200 eura jer se radi o visoko luksuznim lokalima s bogatom ponudom hrane, pića ali i velikim zvijezdama koje nastupaju u ovim lokalima.

Kao što smo i spomenuli doček Nove godine Beograd ima sve i u Beogradu ćete pronaći dobar provod i dobar doček nove godine bez obzira na novac. Vaše je da budete veseli i nasmijani i da pozitivnu energiju širite bez obzira u kojem lokalu se nalazili.

0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
spot_img