-5.1 C
Sarajevo
Poslovne vijestiDomaći proizvod: Upoznajte se sa četkicom za zube bh. brenda Cawex!

Domaći proizvod: Upoznajte se sa četkicom za zube bh. brenda Cawex!

Cawex, četkica koja mi odgovara!

Od sada perite zube sa Bosanskom četkicom! Moderne četkice, raznih boja i u dvije jačine – Medium i Ultrasoft, potražite u svim DM Poslovnicama. Oba proizvoda predstavljaju nešto sasvim novo u domeni oralne higijene.

Brend Cawex je nastao kao odgovor na potrebu tržišta, kada je uočen nedostatak kvalitetnih proizvoda iz polja dentalne higijene. Tim stručnjaka iz cijele Bosne i Hercegovine, na čelu sa dva stomatologa je osmislio i dizajnirao novu, poboljšanu četkicu za zube, koja zadovoljava sve funkcionalne, zdravstvene i estetske potrebe kupca.

Kombinacija prepoznatljivog minimalističkog dizajna i multifunkcionalnog pakovanja odmah privlači pažnju i izaziva znatiželju.

Visokokvalitetni materijali (plastika koja je dozvoljena za korištenje u prehrani, BPA free), najkvalitetnija vlakna iz EU, poboljšan dizajn koji olakšava pravilnu upotrebu četkice, samo su neki od aduta koji krase ovaj proizvod.

Cawex nudi najbolji omjer kvalitete i cijene, a posebni su i po tome što su jedina firma koja se bavi ovom vrstom djelatnosti u BiH, a njihov slogan je “Cawex, četkica koja mi odgovara!”.

Posjetite najbližu dm poslovnicu, i uvjerite se da je Cawex četkica zaista drugačija od ostalih.

Probajte novi proizvod sa 387 oznakom i priuštite sebi i svojim zubima najbolju njegu.

Više o Cawex proizvodima možete saznati na web stranici i na Facebook i Instagram profilima, te putem e-mail adrese: [email protected].

TNT Radio podržava porodične biznise

Kako bi podržali male porodične biznise i omogućili njihovu što bolju vidljivost, TNT Radio pokrenuo je jedinstvenu inicijativu u kojoj osigurava mjesec dana besplatne reklame za novoosnovane porodične firme na nekom od lokalnih TNT radija u svojoj Grupaciji, u Travniku, Zenici, Tuzli i Sarajevu. Javite se!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

spot_img