back to top

Biti zdrav uz ASA i Central osiguranje

Jedinstvena ponuda povodom Mjeseca muškog i ženskog zdravlja

„U oktobru obilježavamo Mjesec ženskog zdravlja,  kao podsjetnik o učestalom obolijevanju žena od karcinoma dojke. Mjesec u kojem želimo probuditi svijest o vlastitoj brizi za zdravlje te preventivnom sprječavanju obolijevanja redovnim pregledima ugovaranjem police Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja kod Central i ASA osiguranja, bez čekanja u redovima, bez gužvi i bez uputnica.

Novembar je poznat i kao „Movember“, u kojem je pažnja na muška oboljenja kada osim raka prostate i skrećemo pažnju i na druge zdravstvene tegobe kod muškaraca. Odlascima kod ljekara na vrijeme mnoga oboljenja se mogu spriječiti, a ranim otkrivanjem uspješno izliječiti“ rekli su nam  predstavnici ova dva poznata domaća osiguravatelja.

Iz tog razloga su ASA i Central osiguranje do kraja 2022. godine obezbijedili popust od – 20% na police individualnog i 25% na police porodičnog zdravstvenog osiguranja. Police uz navedeni popust možete zaključiti i online na Asa webshopu. Sigurno online plaćanje omogućeno je Visa i Mastercard katicama bilo koje banke, a policu osiguranja ćete dobiti putem maila.

Bogati paketi zdravstvenog osiguranja koji daju više

”Kao domaće osiguravajuće kuće, polažemo veliku pažnju na odnos i korisničko iskustvo naših građana, a ponudu kreiramo u skladu s potrebama naših klijenata pravnih i fizička lica. U okviru pet paketa individualnog ili porodičnog dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja: Medic Basic, Medic Standard, Medic Plus, Medic Elite i Medic Premium, naši osiguranici mogu brzo i jednostavno ostvariti neke od sljedećih usluga:

•              Specijalističke ljekarske preglede

•              Dijagnostičke postupke (laboratorijska dijagnostika: hematologija, biohemija krvi i urina, radiologija: RGT pretrage, ultra zvuk, CT, NMR, kontrastne pretrage)

•              Propisane lijekove u okviru opće prihvaćenog medicinskog tretmana,

•              Medicinska pomagala (npr. dioptrijska stakla, leće, proteze itd.)

•              Psihoterapijske tretmane liječenja,

•              Fizioterapijske tretmane liječenja,

•              Hitni stomatološki tretmani uslijed nezgode

Odabirom jednog od naših Medic paketa, osiguranici na raspolaganju imaju vrhunsku uslugu i stručno medicinsko osoblje u preko 30 zdravstvenih ustanova u BiH i to bez redova, bez čekanja i bez uputnica, jer želimo da naši korisnicu budu zdravi!” zaključuju na kraju iz ASA i Central osiguranja.

Za više informacija posjetite najbliže prodajno mjesto ASA I Central Osiguranja ili web stranice:

www.central-osiguranje.com

www.asa-osiguranje.ba

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima