Akta.ba – jedan od vodećih poslovnih portala u BiH

Akta.ba je jedan od vodećih poslovnih portala u Bosni i Hercegovini koji pruža informacije o aktuelnim privrednim i ekonomskim dešavanjima u regionu jugoistočne Evrope

Osim pregleda najnovijih vijesti i izvještaja iz zemlje i regiona, akta.ba obezbjeđuje i ekonomske analize, izvještaje sa berze, najave novih investicija, pregled najnovijih tendera i pobjednika tendera.

Takođe, poslovni portal akta.ba obezbjeđuje najveći i najažurniji Registar kompanija i institucija sa preko 300.000 pravnih subjekata koji pored osnovnih podataka, nudi i informacije o finansijskim pokazateljima za kompanije iz BiH.

Koncipiran kao B2B daje šansu za razmjenu informacija ključnim kompanijama na tržištu, koji zahvaljujući portalu Akta.ba mogu postati i Vaši poslovni partneri.

Sistem Akta.ba predstavlja veliku pomoć za male i srednje firme, koje nemaju veliki budžet i izdvojena odjeljenja za praćenje ekonomskih kretanja i događaja u regionu i industriji u kojoj su aktivni.

akta.ba
Akta.ba

Informacije su dostupne korisnicima putem sajta www.akta.ba kao i putem elektronskih newsletter-a stižu na e-mail adresu.

Akta – Vijesti svakog radnog dana stiže na Vašu e-mail adresu na B/H/S jezicima. Newsletter sadrži vijesti, najave događaja, seminare, edukacije, investicije i aktuelna dešavanja na polju businessa u BiH i šire.

Akta – Tenderi sadrže usko-profilisane informacije iz oblasti poslovanja Vaše firme: javne nabavke, javni pozivi – konkursi, tenderi, stečajevi, likvidacije, privatizacija, regulacioni planovi, planovi nabavke, EU i Međunarodni tenderi, skupštine, licitacije, prodaja i potraživanja sa tržišta Bosne i Hercegovine i regiona koji se dostavlja na dnevnoj osnovi.

Akta – Dodjele ugovora sadrže informacije o pobjednicima tendera/javnih nabavki u Bosni i Hercegovini i dostavlja se na dnevnoj osnovi.

Akta – Promo u kojoj komercijalni korisnici Promo, Primarnog i Premium paketa imaju mogućnost oglašavanja svojih ponuda i akcija. Budući da je portal Akta.ba koncipiran kao B2B servis koji predstavlja efikasnu platformu za razmjenu informacija među privrednim subjektima, tako da je primarni cilj Akta – Promo oglasnika povezivanje naših klijenata. Akta – Promo distribuira se jednom sedmično.

Uz visoku čitanost o projektima domaće privrede Akta.ba pomiče granice ka poboljšanju društva u kojem djeluje. Brojke i brojne pohvale dokazuju nam da su čitatelji i klijenti prepoznali da je cjelokupan sadržaj portala od velike vrijednosti za njih.

EuroKapija je osnovana 2005. godine prvo kao samostalna djelatnost, kada je internet poslovanje u regionu još bilo u povoju. Nakon širenja poslovanja na region, 2006. osniva se društvo sa ograničenom odgovornošću, sa 100% domaćim bh. kapitalom.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Alem
Alemhttps://poslovne.com/
Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima