-6.1 C
Sarajevo
Poslovne vijestiAkta.ba - jedan od vodećih poslovnih portala u BiH

Akta.ba – jedan od vodećih poslovnih portala u BiH

Akta.ba je jedan od vodećih poslovnih portala u Bosni i Hercegovini koji pruža informacije o aktuelnim privrednim i ekonomskim dešavanjima u regionu jugoistočne Evrope

Osim pregleda najnovijih vijesti i izvještaja iz zemlje i regiona, akta.ba obezbjeđuje i ekonomske analize, izvještaje sa berze, najave novih investicija, pregled najnovijih tendera i pobjednika tendera.

Takođe, poslovni portal akta.ba obezbjeđuje najveći i najažurniji Registar kompanija i institucija sa preko 300.000 pravnih subjekata koji pored osnovnih podataka, nudi i informacije o finansijskim pokazateljima za kompanije iz BiH.

Koncipiran kao B2B daje šansu za razmjenu informacija ključnim kompanijama na tržištu, koji zahvaljujući portalu Akta.ba mogu postati i Vaši poslovni partneri.

Sistem Akta.ba predstavlja veliku pomoć za male i srednje firme, koje nemaju veliki budžet i izdvojena odjeljenja za praćenje ekonomskih kretanja i događaja u regionu i industriji u kojoj su aktivni.

Akta.ba
Akta.ba

Informacije su dostupne korisnicima putem sajta www.akta.ba kao i putem elektronskih newsletter-a stižu na e-mail adresu.

Akta – Vijesti svakog radnog dana stiže na Vašu e-mail adresu na B/H/S jezicima. Newsletter sadrži vijesti, najave događaja, seminare, edukacije, investicije i aktuelna dešavanja na polju businessa u BiH i šire.

Akta – Tenderi sadrže usko-profilisane informacije iz oblasti poslovanja Vaše firme: javne nabavke, javni pozivi – konkursi, tenderi, stečajevi, likvidacije, privatizacija, regulacioni planovi, planovi nabavke, EU i Međunarodni tenderi, skupštine, licitacije, prodaja i potraživanja sa tržišta Bosne i Hercegovine i regiona koji se dostavlja na dnevnoj osnovi.

Akta – Dodjele ugovora sadrže informacije o pobjednicima tendera/javnih nabavki u Bosni i Hercegovini i dostavlja se na dnevnoj osnovi.

Akta – Promo u kojoj komercijalni korisnici Promo, Primarnog i Premium paketa imaju mogućnost oglašavanja svojih ponuda i akcija. Budući da je portal Akta.ba koncipiran kao B2B servis koji predstavlja efikasnu platformu za razmjenu informacija među privrednim subjektima, tako da je primarni cilj Akta – Promo oglasnika povezivanje naših klijenata. Akta – Promo distribuira se jednom sedmično.

Uz visoku čitanost o projektima domaće privrede Akta.ba pomiče granice ka poboljšanju društva u kojem djeluje. Brojke i brojne pohvale dokazuju nam da su čitatelji i klijenti prepoznali da je cjelokupan sadržaj portala od velike vrijednosti za njih.

EuroKapija je osnovana 2005. godine prvo kao samostalna djelatnost, kada je internet poslovanje u regionu još bilo u povoju. Nakon širenja poslovanja na region, 2006. osniva se društvo sa ograničenom odgovornošću, sa 100% domaćim bh. kapitalom.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima