PoslovneGeek svijetTechno savjeti: Kako brisati poruke u iPhoneovom Mailu?

Techno savjeti: Kako brisati poruke u iPhoneovom Mailu?

Techno savjeti – Popularna aplikacija za email ima opciju za arhiviranje poruka, ali pazite ne briše ih. Zato, postoji i mogućnost pravog brisanja i do nje se dolazi malo intervencijom u postavkama, piše poslovni portal poslovne.com.

Techno savjeti! Evo kako!

iPhoneova osnovna aplikacija za e-poštu omogućava osnovne komande. U njih spadaju označavanje poruka kao pročitanih. Označavanje ili brisanje jednostavnim potezom prsta prema lijevo ili desno. Problem je, doduše, što se tu opciju mora aktivirati u postavkama, inače će one završiti u ‘arhivi’.

Ako potezom prsta želite brisati poruke, odete u postavke i uđite u stavku ‘Mail’. Tamo birajte ‘Accounts’ i u listi profila birajte profil kojem želite dodati opciju brisanja. Birajte napredne postavke odlaskom na ‘Advanced’, ‘Move Discarded Messages Into’ i tamo birajte ‘Deleted Mailbox’ umjesto ‘Archive Mailbox’.

Nakon toga jednostavno opet pritisnite na ‘Account’ u gornjem lijevom kutu i birajte stavku ‘Done’ kako biste pohranili promjene.

Nakon što ste promijenili postavke, potezom prema lijevo ćete dobiti opciju ‘Trash’ koja omogućava brisanje poruke, odnosno slanje u smeće.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Alem
Alemhttps://poslovne.com/
Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima