PoslovnePoslovne vijesti„Tamo gdje ljubav stanuje“ ima svoj nastavak/ Akcija stambeni zamjenski krediti ASA...

„Tamo gdje ljubav stanuje“ ima svoj nastavak/ Akcija stambeni zamjenski krediti ASA Banke

Akcija stambenih kredita „Tamo gdje ljubav stanuje” je dobila svoj nastavak i omogućila klijentima realizaciju zamjenskih stambenih kredita uz odlične uslove

U posebno kreiranoj ponudi ističu se:

  • kamatna stopa već od 2,29 %, EKS 3,21% 
  • Nenamjenski utrošak max 30.000,00 KM od odobrenog iznosa kredita

ASA Banka kroz akcije „Nikad bolji kredit“ i „Tamo gdje ljubav stanuje“ klijentima omogućava izuzetne uslove finansiranja,  a sada smo našu akciju stambenih kredita dodatnoproširili uslovima za zamjenske stambene kredite.Uz veoma povoljnu kamatnu stopu i bez naknade za obradu kredita za primaoce plate preko ASA Banke, klijentima nudimo i dodatni nenamjenski utrošak sredstava do 30.000,00 KM od odobrenog iznosa kredita.

Za rješavanje stambenog pitanja, ASA Banka klijentima nudi i različite modele kredita u zavisnosti od potreba i mogućnosti klijenata. Zamjenski stambeni krediti se odobravaju sa kamatnom stopom od 2,29%, EKS 3,21% , zatim iznosom do 300.000 KM i rokom otplate do 25 godina.

„Pozivamo sve koji imaju stambene kredite, a potreban im je dodatni iznos sredstava ili žele da smanje mjesečne rate i olakšaju kućni budžet, da posjete najbližu poslovnicu ASA Banke i informišu se o ovoj jedinstvenoj ponudi“ – izjavila je Aldijana Rakić, direktorica Sektora Prodaje ASA Banke.

Mogućnost korištenja pogodnosti koje ASA Banka nudi ovom akcijom traje do 31.10.2021 godine.

ASA Banka je primarno orjentisana na bh.privredu i građane, na pružanje kvalitetne usluge i individualni pristup svojim klijentima.

Za više informacija o uslovima zamjenskih stambenih kredita svi zainteresovani mogu dobiti putem besplatne Info linije ASA Banke 0800 20121 ili u jednoj od poslovnica ASA Banke, kao i na službenoj stranice Banke: https://www.asabanka.ba/stanovnistvo/stambeni-kredit-akcija/

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Alem
Alemhttps://poslovne.com/
Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima