Recept za uspjeh iz Lukavca

Recept za uspjeh iz Lukavca: Dobar proizvod, brz internet i stabilna veza!

Snažna i stabilna internetska veza uvijek i svugdje postala je imperativ.

Korisnici od svojih teleoperatera danas očekuju maksimalnu kvalitetu usluge i dostupnost bez obzira na okolnosti, a to je posebno izraženo kod nas poslovnih korisnika čiji poslovni procesi nerijetko ovise o pouzdanoj i brzoj internetskoj vezi.

Brojne kompanije posluju na više lokacija i njihovi resursi moraju biti dostupni većem broju zaposlenika istovremeno.

Zbog toga je odabir pouzdanog teleoperatora, koji će im pružati pouzdanu internetsku vezu, preduslov uspješnom poslovanju

kako prodavati preko interneta recept za uspjeh iz lukavca
Recept za uspjeh iz Lukavca

Kompanija FEN Lukavac

“Pouzdanost internetske veze iznimno nam je važna je se bavimo proizvodnjom i izvozom namještaja najviše kvalitete za domaće i međunarodno tržište.

U svojem svakodnevnom poslovanju izravno smo povezani s klijentima u inozemstvu, glavni server kompanije nalazi se u matičnoj kompaniji u Njemačkoj, a u proizvodnom pogonu radi se u tri smjene. 

Sve su to razlozi zbog kojih su nam prijeko potrebni kvalitetna internetska veza i podrška u svaka doba” kaže Mahir Selimović direktor kompanije FEN i nastavlja.  

S Telemachom sarađujemo od kolovoza 2016., kad se kompanija još uvijek nosila sa posljedicama razornih poplava koje su pogodile naš pogon pa smo tada poslovali sa manjim kapacitetom.

kreditni kalkulator recept za uspjeh iz lukavca
Recept za uspjeh iz Lukavca

Usmjereni na rast i razvoj poslovanja

Usmjereni na rast i razvoj poslovanja, s Telemachom smo isprva započeli užu suradnju, koja je rasla kroz godine kako su se naše potrebe povećavale.

Našu saradnju ocjenjujemo kvalitetnom i prije svega partnerskom – stabilna i snažna internetska veza, koja im je preduslov komunikacije s hiljadama kilometara udaljenim klijentima i matičnom kompanijom, iznimno je pouzdana, a Telemachova podrška nam je uvijek na raspolaganju.

Ove smo godine ponovno obnovili saradnju te sada više desetaka administrativnih djelatnika FEN-a koji neprestano rade na prenosu podataka, unosu projekata i svih drugih zadaća putem interneta, koristi kapacitet interneta od 150 Mbps što trenutno omogućava neometano obavljanje svih njihovih poslovnih aktivnosti.

S obzirom na naše ambicije i planirano širenje poslovanja, visoko na listi naših želja je i skoro spajanje na Telemachovu optičku mrežu brzine od 1Gbps, koja je čak 40 puta veća u odnosu na prosječne internetske brzine na tržištu.

U skladu je to s rezultatima koji pokazuju da našoj regiji pristup velikim brzinama odgovara čak 77 posto višoj produktivnosti u visokotehnološkim sektorima u poređenju sa kompanijama  u sektorima nižeg tehnološkog intenziteta i s nižim brzinama interneta.

VIŠE O KOMPANIJI FEN LUKAVAC

Imamo mnogo godina iskustva za izradu namještaja po mjeri. Naša stručna ekipa je sposobna da preuzme manje, srednje i veće poslove.

Izvodimo sve usluge u proizvodnji unikatnih, anatomskih i ručno rađenih kreveta.

Dogovorenih rokova se strogo pridržavamo, kao što vodimo računa o kvaliteti usluge koju pružamo.

telemach bh najbrži internet
Recept za uspjeh iz Lukavca

Najbrži internet z BiH

Znajući da je 10-postotno povećanje indeksa digitalizacije povezano s rastom BDP-a od čak 0,63 posto na zapadnom Balkanu, Telemach BH već 12 godina intenzivno ulaže u telekom mrežu budućnosti, čime snažno potiče inovativnost, konkurentnost, nova radna mjesta te ekonomski razvoj u BiH.

Sa više od 200 miliona EUR-a uloženih u različite infrastrukturne projekte, Telemach se pozicionirao kao najveći investitor u digitalizaciju zemlje te građanima BiH osigurava pristup najvećim brzinama interneta u regiji.

Cilj takvih ulaganja je unapređenje svih servisa kako bi korisnicima omogućili najkvalitetnije usluge, u skladu s njihovim potrebama i očekivanjima te na nivou  svjetske kvalitete, ali u skladu i sa trendovima koji se preslikavaju na tržište Bosne i Hercegovine.

Potvrda kvaliteti usluge je i podatak da je Telemach Bosna i Hercegovina s prosječnom brzinom od 66,42 Mbps prošle godine zauzeo neupitno prvo mjesto u Bosni i Hercegovini na prestižnom testu Ookla aplikacije, s gotovo tri puta većim brzinama od drugoplasiranog telekoma.

PREPORUKA

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima