Novac i finansijeIskoristite BBI akcijsku ponudu na depozite do 20.000 KM

Iskoristite BBI akcijsku ponudu na depozite do 20.000 KM

Želite li svoj novac povjeriti stabilnoj, sigurnoj, pravednoj i kapitalno jakoj finansijskoj instituciji koja sveukupna sredstva ulaže u razvoj privrede naše zemlje, obratite se Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo. Oročena štednja je optimalan izbor za Vas ako imate određeni iznos sredstava i nemate namjeru koristiti ta sredstva u određenom vremenskom periodu. Ovaj model vam omogućava da svoj novac, u domaćoj (KM) ili stranoj valuti (EUR, USD), deponujete na unaprijed određeni period na svoj štedni račun u BBI banci i ostvarite prihod po osnovu investiranja u profitabilne projekte.

BBI banka posluje u skladu sa islamskim finansijskim principima, što znači da prikupljeni slobodan novac od svojih štediša banka investira u realne, profitabilne i prije svega halal-projekte. Novoostvareni profit iz tih projekata BBI banka će podijeliti sa svojim štedišama u vidu isplate prinosa na štednju. Ističemo da su štedni ulozi do 50.000 KM osigurani prema Zakonu o osiguranju depozita. BBI banka od 1. decembra 2021. nudi i posebnu ponudu na depozite do 20.000 KM na periode od 24 ili 36 mjeseci i stopom prinosa do 1,10 posto.

Štednja u BBI banci je sigurna, stabilna i pouzdana. Stabilnost i sigurnost, između ostalog garantuju i dioničari BBI banke – Islamska razvojna banka (IsDB) koja je u vlasništvu 57 vlada zemalja članica OIC-a. Islamska razvojna banka je institucija koju svjetske rejting-kuće Fitch Ratings i Moody’s već 15 godina zaredom ocjenjuju sa AAA – najvećom mogućom ocjenom. Dioničari BBI d.d. Sarajevo su i dvije vodeće islamske banke iz Ujedinjenih Arapskih Emirata – Abu Dhabi Islamic Bank (ADIB) i Dubai Islamic Bank (DIB). BBI banka, jedna od najbrže rastućih banaka u Bosni i Hercegovini sa aktivom većom od 1,4 milijarde KM, članica je i Agencije za osiguranje depozita BiH.

Štednjom u BBI banci pruža vam se mogućnost da pomažete drugima u nekom korisnom projektu, kao što su: obrazovanje, izgradnja kuće, stana, poslovnog prostora, fabrike, izrada ili nabavka neke mašine za proizvodnju… Na taj način možete direktno doprinositi razvoju bosanskohercegovačke privrede, otvaranju novih radnih mjesta i generalno stvaranju boljeg ambijenta za život i rad u našoj državi.

Za one koji žele fleksibilnost, tu je BBI otvorena štednja, koja omogućava slobodno raspolaganje sredstvima štednog uloga do definisanog minimalnog iznosa oročenja. U okviru ove štednje klijenti imaju mogućnost povećanja i smanjenja štednog uloga tokom ugovorenog perioda oročenja. Za više informacija o štednji u BBI banci posjetite najbližu poslovnicu BBI ili pozovite besplatni info telefon 080 020 020

Detaljnije informacije o vrstama štednje u BBI pročitajte na linkovima ispod: 

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rabija Grabus
Rabija Grabus
Rabija Grabus je multimedijalna novinarka na medijima tnt grupacije. Za biznis portal poslovne.com prati aktuelne biznis vijesti.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima