BH Telecom / Objavljen javni oglas za dodjelu donacija u 2022. godini

Iz kompanije BH Telecom upućena je obavijest za korisnike u kojoj stoji da je objavljen javni oglas za dodjelu donacija u 2022.

Nastavljajući dobru društveno odgovornu praksu, kompanija BH Telecom i ove godine će donirati sredstva pravnim licima koja će učestvovati na Javnom konkursu objavljenom 04.08.2022.

Ovogodišnje donacije BH Telecoma usmjerene su ka osnovnim i srednjim školama (nabavka IT opreme), javnim kuhinjama, Udruženjima koja se bave brigom o djeci sa posebnim potrebama i poteškoćama u razvoju, Udruženju roditelja djece oboljele od malignih bolesti i udruženjima penzionera i Centrima za zdravo starenje.

Donacije se dodjeljuju na osnovu javnog oglasa za dodjelu donacija, a u svrhu podrške finansiranju programa, projekata ili aktivnosti na području Federacije BiH i/ili Bosne i Hercegovine iz oblasti sporta, kulture, socijalne pomoći i humanitarne svrhe.

Više o pravilima za dodjelu donacija pogledajte na LINKU

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rabija Grabus
Rabija Grabus
Rabija Grabus je multimedijalna novinarka na medijima tnt grupacije. Za biznis portal poslovne.com prati aktuelne biznis vijesti.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima