Poslovne vijestiBBI banka donirala sredstva za 11 udruženja i organizacija za djecu i...

BBI banka donirala sredstva za 11 udruženja i organizacija za djecu i oboljele širom BiH

Bosna Bank International (BBI) kao banka koja u temeljima svoje korporativne kulture ima ugrađenu brigu za društvo u kojem posluje novčanim donacijama podržala je rad 11 udruženja i institucija sa područja BiH i to: “Udruženje oboljelih od cerebralne paralize i distrofije BPK Goražde”, “Udruženje Colibri Sarajevo – za podršku porodicama sa djecom i osobama sa poteškoćama u razvoju”,“ Merhamet-Kupres”, “JU Centar za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama Zeničko-dobojskog kantona”, “Udruženje “Zmajevo srce” Tuzla – za podršku djeci/osobama sa Down sindromom”, Udruženje žena „Jadar“ Konjević polje”, “Udruženje porodica i prijatelja djece oboljele od leukemije i drugih malignih oboljenja “Pipol” Tuzla”, “Udruženje za pomoć i potporu djeci osnovnoškolskog uzrasta “Osnovac” Travnik”, Udruženje oboljelih od malignih oboljenja grada Cazina, Udruženje „Samostalan korak“ Vogošća i “Udruženje Roma “Amaro Kham-Naše sunce” iz Visokog.

BBI banka posluje u skladu sa islamskim finansijskim principima što podrazumijeva etički pristup i partnerski odnos prema svakom klijentu. Stoga je briga za najranjivije kategorije u društvu u kojem poslujemo prirodan slijedih naših aktivnosti. Nadamo se da će ove donacije  donijeti radost i olakšati rad ovim udruženjima. Zahvalni smo našim klijentima, kako fizičkim, tako i pravnim licima koji  su prepoznali značaj društveno odgovornih projekata i  svojom lojalnošću podržavaju naš rad”, saopćeno je iz  BBI banke.

bbi banka donirala sredstva za 11 udruženja i organizacija za djecu i oboljele širom bih
BBI banka donirala sredstva za 11 udruženja i organizacija za djecu i oboljele širom BiH

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima