back to top

Stigla je nova, poboljšana, verzija mBBI aplikacije mobilnog bankarstva BBI banke

U cilju poboljšanja korisničkog iskustva klijenata, BBI banka obogatila je aplikaciju mobilnog bankarstva mBBI novim funkcionalnostima. Odnedavno, mBBI korisnici mogu putem web linka samostalno izvršiti reaktivaciju pristupnih kodova za aplikaciju. To znači da korisnici kojima se zbog pogrešno unesenog koda aplikacija zaključa mogu u svega nekoliko minuta generisati novi kod putem web stranice Banke. Mogućnost samostalne aktivacije aplikacije dostupna je i prilikom zamjene mobilnog uređaja.

Osim toga, klijentima je na raspolaganju i pristup aplikaciji mBBI putem biometrije, odnosno otiskom prsta ili autorizacijom identiteta lica.

Nova funkcionalnost je i upravljanje karticama putem mBBI aplikacije, gdje klijent može uključiti/isključiti ecommerce transakcije i tako kontrolisati vrijeme i mjesto na kojem se može kartica koristiti.

Takođe, putem opcije P2P- Instant plaćanje u okviru mBBI klijenti imaju mogućnost prijema i slanja novca kontaktima iz imenika telefona, koji također koriste uslugu mobilnog bankarstva BBI banke, bez potrebe za posjetom poslovnici Banke.

BBI korisnici shopping limita putem mBBI aplikacije, na pregledu kartica imaju mogućnost uvida u shooping limit, kao i mogućnost podjele na rate putem aplikacije. Na pregledu detalja kartice za koju je vezan shopping limit, klijent ima uvid u raspoloživi, i iskorišteni limit. Klijent umjesto odgovora na sms poruku za podjelu na rate, ima mogućnost da vrši podjelu jednostavno, putem mBBI aplikacije na svom telefonu.

BBI mobilno bankarstvo je usluga koja korisniku omogućava da putem mobilnog telefona obavlja sve finansijske transakcije i pregled stanja na računima sa bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme.

Putem mobilnog bankarstva mBBI moguće je plaćanje u BiH i inozemstvu, a troškovi naknada za obavljene transakcije su znatno niži nego na šalterima banke. Klijenti tako na svom telefonu ima uvid u sve proizvode koje koristi u Banci (računi, štednja, finansiranja i kartice), a može obavljati i usluge transfera i konverzije novca znatno povoljnije. Korisnik usluge mBBI može biti svaki klijent Banke, domaće ili strano fizičko lice, koji je vlasnik tekućeg računa i mobilnog telefona sa mogućnošću pristupa Internetu.

mBBI aplikacija predstavljena je 2014. godine, a prošle godine njen kvalitet nagradio je stručni časopis “International Business Magazine” iz Dubaija. Tokom protekle dvije godine zabilježen je izuzetan rast korisnika Android i iOS aplikacije, a  nove funkcionalnosti kijentima će dodatno olakšati bankarske poslove.

Aktivirajte mBBI aplikaciju u vama najbližoj poslovnici BBI banke. Više detalja o mBBI pročitajte ovdje.

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima