PoslovneNovac i finansijeNovo: Finansiranja u BBI banci dostupna svima

Novo: Finansiranja u BBI banci dostupna svima

Banka po vašoj mjeri sa novim ponudama za sve vaše potrebe  

BBI banka predstavila je novu ponudu finansiranja namijenjenih za rješavanje različitih potreba građana BiH. Bilo da se radi o finansiranju kupovine, izgradnje ili adaptacije kuće ili stana, ili pak, kupovini automobila, bijele tehnike, te finansiranja obrazovanja, turističkih putovanja, medicinskih i drugih vrsta usluga, zaposlenici BBI banke će pronaći optimalno finansijsko rješenje.

“Kao banka koja visoko vrednuje etičke principe poslovanja, svakom klijentu i njegovom životnom projektu pristupamo sa namjerom da ostvari uspješan rezultat. Stoga smo otvoreni da pomognemo i onima koji su već sve probali i nisu uspjeli pronaći odgovarajuće rješenje”, kažu u BBI banci.

Stambena finansiranja – uz povoljne stope i rok otplate do 20 godina.

Našim sugrađanima koji su se odlučili za kupovinu kuće ili stana, želimo pomoći da na najjednostavniji način dođu do neophodnih sredstava za kupovinu svog novog doma. BBI banka je pripremila posebnu ponudu stambenih finansiranja, sa veoma povoljnim stopama i rokom otplate do 20 godina. U okviru ove ponude, svi postojeći ali i novi klijenti su u mogućnosti da sami biraju fiksnu ili promijenjivu profitnu maržu, a dodatna pogodnost je da prilikom procjene vrijednosti nekretnine omjer hipoteke iznosi već od jedan naprema jedan. Uz ovu jedinstvenu ponudu građani mogu dodatno uštedjeti na troškovima obrade zahtjeva ukoliko za stambeno finansiranja apliciraju online putem web stranice bbi.ba.

Hipotekarno finansiranje uz ugovaranje fiksne profitne marže

Bh. građanima su na dohvat ruke i hipotekarna finansiranja, sa omjerom hipoteke već od jedan naprema jedan i rokom otplate do 20 godina. A sve to uz mogućnost ugovaravanja fiksne profitne marže. Postojeći i novi klijenti BBI banke, koji podnesu zahtjev za finansiranje online, nemaju naknadnu za obradu zahtjeva. 

Posebna ponuda za bh. dijasporu

Uz ponudu BBI banke, do vlastitog doma u domovini, sada su u mogućnosti doći i svi naši sugrađani koji borave u drugim zemljama. BBI banka prva je na tržištu razvila posebne proizvode za bh. dijasporu. Prepoznajući njihove potrebe, BBI je omogućila kupovinu nekretnine u BiH, uz dodatne usluge kao što su internet i mobilno bankarstvo i platni promet sa inostranstvom. Dodatne informacije o ovoj jedinstvenoj ponudi, dostupne su putem e-maila: dijaspora@bbi.ba ili na web stranici banke.

Druge vrste finansiranja sa posebnim akcijskim stopama

U okviru aktuelne ponude bh. građanima su na raspolaganju i druge vrste finansiranja sa posebnim akcijskim stopama. Za one kojima je potreban novac za renoviranje kuće ili stana, obrazovanje, rekreaciju, putovanja i sl., posjetom njima najbližim BBI poslovnicama širom BiH, mogu saznati više informacija o finansiranju do 50.000 KM, bez hipoteke i sa rokom otplate do 10 godina. Posebna pogodnost očekuje klijente koji svoja redovna mjesečna primanja prenesu u BBI banku.

Za više informacija o aktuelnim ponudama BBI banke, posjetite vama najbližu BBI poslovnicu, aplicirajte putem web stranice www.bbi.ba ili pozivom na besplatni info broj 080 020 020. BBI banka – Banka po vašoj mjeri!

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima