back to top

Mališani u posjeti BBI poslovnicama povodom Međunarodnog dana štednje/ Jabuke i štednja – zdrave životne navike već od najmlađeg doba

Povodom Međunarodnog dana štednje, BBI banka je organizovala kreativne radionice u svojim poslovnicama širom BiH, za učenike osnovnih škola i vrtićke ustanove. Poslujući u skladu sa strategijom održivog razvoja društva, BBI banka nastoji kontinuirano promovisati zdrave životne vrijednosti i navike.

“BBI banka, poslujući u skladu sa strategijom održivog razvoja društva, kontinuirano radi na promociji zdravih životnih navika. Danas smo naše najmlađe članove društva učili o zdravim životnim navikama, a kako je oktobar mjesec štednje, ali i prikupljanja i čuvanja plodova prirode za predstojeću zimu, pokazali smo im, uz igru i zabavu, kako da nauče i štedjeti za budućnost”, istakli su u BBI banci. Inače, BBI banka je danas u povodu Svjetskog dana štednje pripremila akcijske tarife na oročene depozite uvećane za 0,2 p.p. na važeće stope, tako da se stope prinosa kreću do čak  1,60%.

Više detalja o ponudi BBI štednje dostupno je na stranici: ww.bbi.ba

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima