25 C
Sarajevo

Dodatni izvori zarade za domaće portale i blogove!

Dodatni izvori zarade – Vrijeme KORONA krize je strahovito brzo smanjilo online i offline budžete za oglašavanje. Svi domaći portali i blogovi imaju velike probleme sa zaradom

Sada kada je Adsense smanjio zaradu i prikaz reklama (Facebook je čak zabranio Instant articles), domaći portali moraju da pronađu nove izvore zarade.

Dodatni izvori zarade za domaće portale i blogove!
Dodatni izvori zarade za domaće portale i blogove! 3

Odlučili smo da podijelimo svoja pozitivna iskustva sa drugim kolegama. U kratkim crtama predstavljamo dvije provjerene reklamne mreže koje će vam sigurno povećati prihode i brzo će isplatiti zarađeni novac.

Nativmedia.rs

Native Media je domaća platforma za nativno oglašavanje osnovana 2018. godine koja s radi kako na teritoriji exyu regije, tako i u čitavoj Europi, Sjevernoj Americi i Australiji.

Vlasnicima blogova i web portala pružaju mogućnost zarade od posjeta na njihovom sajtu. Zarađujete tako što se brzo registrujete i jako jednostavno kreirate reklamu. Dodatna zarada je zagrantovana.

Nativemedia.rs će prikazivati izabrane članke (kao što su ovi ispod ovog članka) a vi ćete ostvarivati zaradu na svakom kliku i impresiji. Zanimljivo je da su isplate redovne, pouzdani su i isplaćuju vam zaradu čim skupite 25 Eura, a iznenadit ćete se koliko ćete brzo da zaradite taj novac.

Registrujte se OVDJE i već danas zaradite barem par eura (ovisno o broju posjeta). Sretno!

Adnow

AdNow je potpuno ista pričao kao i Nativmedia, osim što je Nativmedia možda za nijansu bolju, ali AdNow je također dobar isto je nativ reklamna mreža i isplata također ide preko paypala. deviznog računa, WebMoney.

Dodatni izvori zarade za domaće portale i blogove!
Dodatni izvori zarade za domaće portale i blogove! 4

Dodatni izvori zarade sa Adnow – Prednost platforme su jako atraktivne reklame i mogućnost direktnog dogovora. Odnosno, da u komunikaciji s njima dogovorite cijene prikazivanja na vašem portalu. Da, i to je moguće!

Registrujte se na Adnow i napravite svoju prvu reklamu u sekundi. Jako jednostavno, a zaradit ćete dosta novca.

Dodatni izvori zarade – Nadamo se da će vam ove informacije biti od koristi. Molimo vas da podijelite ovaj članak sa drugim kolegama. Nije vrijeme da krijemo znanje, moramo da se ujedinimo da bismo opstali. Želimo vam mnogo sreće u daljem radu.

Dodatna zarada je uvijek dobrodošla.

2 KOMENTARI

0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
2 Komentari
S najviše glasova
Najnovije Najsstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
trackback

[…] zaraditi – Da bi ste zaradili od bloga, potrebno je da imate određeni broj posjeta na dnevnom nivou, kao i da ga ažurirate redovno, […]

trackback
9 mjeseci prije

[…] Zarada putem bloga – Kada jednom dobiješ „promet“(publiku, čitaoce), sve postaje lakše. Postoji nekoliko načina da unovčiš svoj blog. Na svoj sajt možeš stavljati oglase, dodati povezane veze, pisati recenzije uz plaćanje i sponzorirane postove, prodavati digitalne proizvode itd. […]

spot_img