Addiko Red Week – Neopisivo dobra ponuda

Proljeće donosi i novu, neopisivo dobru ponudu iz Addiko Bank Sarajevo. Radi se o prvoj proljetnoj akciji Addiko Red Week, u okviru koje, klijenti mogu ugovoriti Addiko Blic gotovinski kredit uz odlične pogodnosti.

Samo u periodu od 11. do 15.04.2022, svima koji ugovore kredit, banka poklanja prvu ratu kredita na njihov tekući račun. Osim ovog, zaista primamljivog poklona, klijenti ostvaruju i dodatne pogodnosti, a to su kredit bez troškova obrade, te fiksnu kamatnu stopu tokom cijelog perioda otplate kredita, a što je posebno bitno, imajući u vidu situaciju na tržištu kada su u pitanju promjene cijena i inflacija.

„Nova Addiko Red Week akcija donosi zaista neopisivo dobru ponudu našim postojećim, ali i svim novim klijentima koji ugovore Addiko Blic gotovinski kredit. Svjesni svakodnevnih izazova sa kojima se građani suočavaju, kreirali smo ovu ponudu sa namjerom da im obezbijedimo maksimalne pogodnosti prilikom ugovaranja kredita“, istakla je Amra Babić, marketing menadžer Addiko Bank Sarajevo, te dodala da prva rata na poklon znatno olakšava klijentu početak otplate kredita.

addiko red week - neopisivo dobra ponuda
Addiko Red Week - Neopisivo dobra ponuda

Apliciranje za Addiko Blic gotovinski kredit do 50.000 KM, i sa rokom otplate do 10 godina, sa ili bez prenosa mjesečnih primanja, je brzo i jednostavno uz preliminarno odobrenje samo uz ličnu kartu dok se mjesečne rate uplaćuju 1, 10, 20. ili 25. dana u mjesecu, u zavisnosti od datuma prijema mjesečnih primanja.

Više informacija o ovoj posebnoj ponudi Addiko banke možete potražiti u bilo kojoj poslovnici Addiko Bank Sarajevo, putem internet stranice www.addiko-fbih.ba, putem Addiko Bank Sarajevo Facebook ili kontaktiranjem Addiko kontakt centra banke na broj 033 866 666 ili putem emaila info.fbih@addiko.com .

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima