26 C
Sarajevo

Miden Company otvorio moderni prodajni salon u Tuzli

Miden Company otvorio je svoj prodajni salon u Tuzli koji nudi širok asortiman proizvoda

U moderno uređenom salonu možete pronaći širok asortiman proizvoda za uređenje vašeg doma.

Miden Company
Miden Company

Sve na jednom mjestu

U novootvorenom salonu u Tuzli odaberite kvalitetnu keramiku za vaš stan, kuću ili poslovni prostor po pristupačnim cijenama. Uz najkvalitetnije keramičke pločice po dobrim cijenama, dobijate i modernost koja vam omogućuje da zadržite svoju individualnost i uštedite novac.

Takođe, u ponudi je i visokokvalitetan kupaonski namještaj po povoljnim cijenama koji vam nudi lijep i savremen izgled vašeg prostora.Pregledajte nadahnjujuću galeriju i pronađite izgled koji vama odgovara.

Posjetite ih u novootvorenom objektu u Tuzli i uživajte u kupovini uz odlične popuste od -10% na kompletan asortiman do 5.2. Osim novog prodajnog objekta, možete ih posjetiti i u Živinicama na adresi Novi grad bb ili pozovite broj telefona: 0387 35 772 044!

Kontinuirani razvoj i ulaganje u kvalitet

Ono što krasi firmu jeste kontinuirano ulaganje u razvoj zaposlenika, asortimana i prodajnih usluga. Zahvaljujući tome firma se nalazi među tržišnim liderima u domeni prodaje keramičkih pločica i kupaonog namještaja.

Miden Company
Miden Company otvorio moderni prodajni salon u Tuzli 10

Dokaz tome jeste da su pouzdanog partnera u Miden Company pronašli i maloprodajni kupci, ali i veliki investitori, o čemu govori niz relevantnih referenci.

Miden Company – Već 17 godina nudi visoki kvalitet usluga

Firma “Miden Company” d.o.o. Živinice posluje od 1997. godine sa sjedištem u Živinicama. Svoj razvoj zasnovali su na pružanju usluga u građevinarstvu i transportu kao osnovnim djelatnostima.

”Smatramo da je ključni element razvoja naše firme kvalitetan i dobro izgrađen odnos prema kupcima i dobavljačima, koji svakako predstavljaju suštinu našeg egzistiranja na tržištu”, ističu iz Miden Company.

Miden Company
Miden Company otvorio moderni prodajni salon u Tuzli 11

Miden Company d.o.o. u svim prodajno izložbenim salonima nudi kupcima kvalitetnu opremu za uređenje kupatila, boje i lakove, vijčanu robu, i elektro materijal.

Cijeli asortiman proizvoda možete pronaći na midencompany.ba

0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
spot_img