-5.1 C
Sarajevo
Poslovne vijestiMiden Company otvorio moderni prodajni salon u Tuzli

Miden Company otvorio moderni prodajni salon u Tuzli

Miden Company otvorio je svoj prodajni salon u Tuzli koji nudi širok asortiman proizvoda

U moderno uređenom salonu možete pronaći širok asortiman proizvoda za uređenje vašeg doma.

Miden Company
Miden Company

Sve na jednom mjestu

U novootvorenom salonu u Tuzli odaberite kvalitetnu keramiku za vaš stan, kuću ili poslovni prostor po pristupačnim cijenama. Uz najkvalitetnije keramičke pločice po dobrim cijenama, dobijate i modernost koja vam omogućuje da zadržite svoju individualnost i uštedite novac.

Takođe, u ponudi je i visokokvalitetan kupaonski namještaj po povoljnim cijenama koji vam nudi lijep i savremen izgled vašeg prostora.Pregledajte nadahnjujuću galeriju i pronađite izgled koji vama odgovara.

Posjetite ih u novootvorenom objektu u Tuzli i uživajte u kupovini uz odlične popuste od -10% na kompletan asortiman do 5.2. Osim novog prodajnog objekta, možete ih posjetiti i u Živinicama na adresi Novi grad bb ili pozovite broj telefona: 0387 35 772 044!

Kontinuirani razvoj i ulaganje u kvalitet

Ono što krasi firmu jeste kontinuirano ulaganje u razvoj zaposlenika, asortimana i prodajnih usluga. Zahvaljujući tome firma se nalazi među tržišnim liderima u domeni prodaje keramičkih pločica i kupaonog namještaja.

Miden Company
Miden Company otvorio moderni prodajni salon u Tuzli 10

Dokaz tome jeste da su pouzdanog partnera u Miden Company pronašli i maloprodajni kupci, ali i veliki investitori, o čemu govori niz relevantnih referenci.

Miden Company – Već 17 godina nudi visoki kvalitet usluga

Firma “Miden Company” d.o.o. Živinice posluje od 1997. godine sa sjedištem u Živinicama. Svoj razvoj zasnovali su na pružanju usluga u građevinarstvu i transportu kao osnovnim djelatnostima.

”Smatramo da je ključni element razvoja naše firme kvalitetan i dobro izgrađen odnos prema kupcima i dobavljačima, koji svakako predstavljaju suštinu našeg egzistiranja na tržištu”, ističu iz Miden Company.

Miden Company
Miden Company otvorio moderni prodajni salon u Tuzli 11

Miden Company d.o.o. u svim prodajno izložbenim salonima nudi kupcima kvalitetnu opremu za uređenje kupatila, boje i lakove, vijčanu robu, i elektro materijal.

Cijeli asortiman proizvoda možete pronaći na midencompany.ba

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

spot_img